Βγάλτε χρήματα online

Μοίρασε την γνώση...

Είπα να γράψω ένα μικρό άρθρο που μπορεί να φανεί χρήσιμο σε μερικούς σε περιόδους κρίσης. Το άρθρο είναι σχετικά με το πως μπορείτε να αποκτήσετε κάποια λεφτά, εύκολα από το σπίτι σας ή στον ελεύθερο σας χρόνο όπου αλλού και πως να μειώσετε τα μηνιαία έξοδα στο supermarket. Ας ξεκινήσουμε από το πρώτο…

 Υπάρχουν πολλοί τρόποι να αποκτήσετε λεφτά μέσω διαδικτύου. Βέβαια μην περιμένετε να θησαυρίσετε ή να αγοράσετε το αμάξι των ονείρων σας, αλλά σίγουρα κάθε μέρα θα μπαίνουν κάποια λεφτά στον λογαριασμό σας. Πρώτα όμως να δούμε τι θα χρειαστείτε σε όλες αυτές τις μεθόδους:
  • Computer με σύνδεση στο διαδίκτυο
  • Email. Καλύτερα φτιάξτε ένα ειδικά για αυτόν τον λόγο σε gmail, yahoo.
  • Paypal λογαριασμό.

Ας δούμε ένα-ένα αυτούς τους τρόπους

1. Διαδικτυακές δημοσκοπήσεις

Η διαδικασία είναι απλή. Κάνετε εγγραφή στο site και όταν υπάρχει κάποια δημοσκόπηση για εσάς, σας έρχεται στο email σας μήνυμα. Στο μήνυμα αυτό θα σας γράφουν πόσο χρόνο θα χρειαστείτε και πόσα λεφτά θα κερδίσετε. Μερικά τέτοια site μπορείτε να βρείτε παρακάτω:

  • Toluna – Η Toluna GR είναι μια ιστοσελίδα όπου o κάθε χρήστης μπορεί να εκφράζει τη γνώμη του online, κερδίζοντας πόντους για δώρα και άλλα έπαθλα.Τα δώρα είναι πάρα πολλά και υπάρχει δυνατότητα επιλογής ανάλογα με τους πόντους που έχει συγκεντρώσει το κάθε μέλος.Επιπλέον, κάθε μήνα πραγματοποιούνται κληρώσεις ανάμεσα στα ενεργά μέλη και χαρίζονται επιπλέον μεγάλα δώρα ή πόντοι, για να επιλέξουν αυτά όποιο θέλουν! Μια πολύ καλή υπηρεσία που ανταμείβει τα μέλη της για το χρόνο και τη συμμετοχή τους στις έρευνες..
  • JTN Panel –  Για την κάθε έρευνα που συμπληρώνετε λαμβάνετε πόντους JTN όπου 1 πόντος JTN = 0.25 ευρώ. Αφού συγκεντρώσετε 100 πόντους JTN έχετε το δικαίωμα να τους ανταλλάξετε για το χρηματικό ισοδύναμό τους των 25 ευρώ.
  • Spider Metrix – Κερδίζετε μετρητά, δωροεπιταγές και άλλα δώρα
  • MobRog – Για τη συμμετοχή στις δημοσκοπήσεις λαμβάνεις μεταξύ 1 και 3€ για κάθε σύντομη δημοσκόπηση.
  • Πολύτιμες γνώμες – Για κάθε επιτυχώς συμπληρωμένη δημοσκόπηση θα λαμβάνετε αμοιβή, συνήθως μεταξύ 0.75 € και 7.00 €, τα οποία θα προστίθενται στο προσωπικό σας Πολύτιμες Γνώμες λογαριασμό μέσα σε 28 ημέρες.
  • Paid Viewpoint – Μικρές και εύκολες έρευνες. Πληρώνεστε μέσω paypal όταν φτάσετε τα 15$.

Και επειδή μπορεί κάποιοι να πείτε, και πολύ σωστά εφόσον υπάρχουν πολλοί απατεώνες εκεί έξω, σιγά μην είναι αλήθεια αυτό. Και όμως, εγώ έχω βγάλει λεφτά από τις δημοσκοπήσεις. Δεν έχω θησαυρίσει, αλλά για να πάρω καμία θήκη από το ebay ή κάτι άλλο μικρό μια χαρά είναι…

Ας προχωρήσουμε τώρα στο δεύτερο μέρος του θέματος..πως να μειώσουμε τα έξοδα μας στο supermarket.

2. Κουπόνια

Ναι, με κουπόνια μπορούμε να αγοράσουμε πάρα πολλά πράγματα πιο φθηνά.  Αν μάλιστα είστε τυχεροί και το συνδυάσετε με κάποια προσφορά 1+1, τότε έχετε ακόμα περισσότερο κέρδος. Ορίστε μερικά sites που μπορείτε να τυπώσετε κουπόνια για το supermarket:

 


Μοίρασε την γνώση...

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com