Νέο Motorola DROID θα ανακοινωθεί με εύκαμπτη-άθραυστη οθόνη YOUM

Από σήμερα το πρωί κυκλοφορούν φήμες πως η Motorola ετοιμάζει δύο νέες συσκευές για το δίκτυο της Verizon για να εξοπλίσει την σειρά DROID. Λίγο μετά μαθαίνουμε πως η μία συσκευή θα έχει την κωδική ονομασία “Clark”, η οποία θα είναι παρόμοια με το περσινό Motorola DROID Turbo. Θα έχει οθόνη

5.2 ίντσες με ανάλυση Quad HD (2560×1440), που σημαίνει πως η πυκνότητα σε pixels θα είναι 565ppi.

Η άλλη συσκευή θα έχει κωδική ονομασία “Kinzie” και θα έχει οθόνη 4.6 ιντσών, αλλά η ανάλυση θα παραμείνει Quad HD, παράγοντας την εξωφρενική πυκνότητα σε pixels των 639ppi.
Μια δεύτερη αναφορά σχετικά με το Kinzie το θέλει να έχει Quad HD οθόνη 5.43 ιντσών, τεχνολογίας YOUM, που σημαίνει πως θα είναι εύκαμπτη, κάνοντας την οθόνη της συσκευή άθραυστη. Η σειρά DROID είχε πάντα πολύ ανθεκτικές συσκευές και αν έχουμε οθόνη YOUM, τότε η βασικότερη ευπάθεια τις συσκευή, σε θέμα ανθεκτικότητας, εξαλείφεται.
Ελπίζουμε να δούμε τις συσκευές να βγαίνουν και εκτός των ΗΠΑ, καθώς είμαστε σίγουροι πως και εσείς όπως και εμείς, τις λιγουρευόμαστε!
Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram