Οι κάτοχοι του Ulefone Be Touch να περιμένουν το Android 5.1 σε ένα μήνα

Μοίρασε την γνώση...

Το Ulefone Be Touch έχει αρχίσει εδώ και λίγο καιρό να στέλνετε  στους τυχερούς ιδιοκτήτες του, που θα μπορούν να αναμένουν το Android 5.1 μέσω OTA σε περίπου ένα μήνα!

Εάν έχετε ένα Ulefone Be Touch, τότε θα ξέρετε ήδη ότι oi OTA ενημερώσεις για διορθώσεις σφαλμάτων και γενικά οι βελτιστοποιήσεις έχουν ήδη σταλεί στο τηλέφωνο. Ένα πολύ καλό ξεκίνημα, που είναι έτοιμο να γίνει ακόμα καλύτερο σε περίπου 4 εβδομάδες με την διάθεση του Android 5.1 Lollipop για το τηλέφωνο.
Το Android 5.1 φέρνει μαζί HD δυνατότητες φωνητικής κλήσης, βελτιωμένη ασφάλεια και καλύτερη συμβατότητα πολλαπλών SIM. 
Το Ulefone Βε Touch βγήκε για πώληση νωρίτερα αυτό το μήνα και διαθέτει μια οθόνη HD 2.5D 5-ιντσών, 3GB RAM, επεξεργαστή MT6752, LTE και μία Sony IMX214 ως κύρια κάμερα. Ο συνδυασμός μετάλλου και γυαλί στο τηλέφωνο είναι παρόμοια στο σχεδιασμό με το iPhone 6 και μπορεί να αγοραστεί για 219.99$ αρχική τιμή που με το κουπόνι “CICTOUCH“, η τιμή πέφτει κατά 7$ και γίνεται στα 212.99$ τελική στο Coolicool.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com