Αφαιρείται το όριο των 140 χαρακτήρων στα ιδιωτικά μηνύματα στο Twitter

Μοίρασε την γνώση...

Τον Ιούλιο αναμένεται να επιτραπεί η ιδιωτική επικοινωνία με μηνύματα που ξεπερνούν το ασφυκτικό όριο των 140 χαρακτήρων στο Twitter. Την επικείμενη αλλαγή ανακοίνωσε η ομάδα υποστήριξης στην Twitter Inc., προκειμένου να προετοιμαστούν οι προγραμματιστές εφαρμογών που αξιοποιούν το περιεχόμενο της υπηρεσίας.
Αυτό σημαίνει ότι μετά την αλλαγή, οι χρήστες θα μπορούν να ανταλλάσσουν μακροσκελέστερα Direct Messages μεταξύ τους -χωρίς ωστόσο να προσδιορίζεται ακόμα ποιο θα είναι το νέο όριο στον αριθμό χαρακτήρων. 

Ωστόσο, η αλλαγή αυτή δεν επηρεάζει τα tweet που δεν ανταλλάσσονται ιδιωτικά από τον λογαριασμό των χρηστών (δημόσια ή σε επιλεκτικό κύκλο σε μη-δημόσιους λογαριασμούς).
Παρεμπιπτόντως, από την 1η Ιουλίου ορίζεται προσωρινά CEO ο συνιδρυτής και πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας Τζακ Ντόρσι, μετά την αποχώρηση του Ντικ Κοστόλο, ενώ συνεχίζεται η αναζήτηση του νέου CEO. H εταιρεία εκτιμά ότι το δεύτερο οικονομικό τρίμηνο του 2015 θα συγκεντρώσει έσοδα μεταξύ 470 και 485 εκατομμυρίων δολαρίων.
Μια ενδιαφέρουσα αλλαγή στην υπηρεσία είναι η δυνατότητα αγορών από το Twitter, τα λεγόμενα In-Tweet purchases, tweet στα οποία υπάρχει το κουμπί Buy, με ένα κλικ στο οποίο χρήστες από τις Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να κάνουν αγορά.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com