Ανακοίνωση hellas online – Vodafone

Η hellas online και η Vodafone στηρίζουν τους συνδρομητές τους και προσφέρουν σε όλους, αυτόματα & εντελώς δωρεάν και χωρίς καμία προϋπόθεση, 300 λεπτά επιπλέον χρόνο ομιλίας προς όλα τα κινητά και σταθερά Ελλάδος από τις 30 Ιουνίου μέχρι τις 7 Ιουλίου.

Η προσφορά ισχύει για όλες στις σταθερές τηλεφωνικές γραμμές της hellas online και για όλα τα υπάρχοντα πακέτα:
hol double-play
hol telephony
hol office double-play
hol business double-play

Πιο συγκεκριμένα:

Για τα πακέτα με απεριόριστα αστικά & υπεραστικά Ελλάδος , τα επιπλέον 300 λεπτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν εξολοκλήρου για κλήσεις σε εθνικά κινητά.
Για τα πακέτα που δεν περιλαμβάνουν απεριόριστα αστικά & υπεραστικά Ελλάδος τα επιπλέον 300 λεπτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κλήσεις σε σταθερά & κινητά Ελλάδος.
Επιπλέον, προσφέρεται δωρεάν χρήση για ενοικίαση ταινιών από το hol video club για την ίδια περίοδο, στους υφιστάμενους συνδρομητές hol my tv.

Σημειώσεις:
1. H ενέργεια ισχύει από 29/06 έως και 7/07 στους υφιστάμενους πελάτες hol και σε όσους ενεργοποιηθούν έως 7/07.
2. Τα 300 λεπτά προς κινητά αφορούν σε πελάτες σε οικιακή και εταιρική υπηρεσία hol με απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς σταθερά Ελλάδος.
3. Τα 300 λεπτά προς κινητά & σταθερά αφορούν σε πελάτες σε οικιακή και εταιρική υπηρεσία hol χωρίς απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς σταθερά Ελλάδος.
4. Η ενέργεια δεν ισχύει για πελάτες με φραγή υπηρεσίας λόγω οφειλών.
5. Ισχύει πολιτική ορθής χρήσης 100€ με Φ.Π.Α. σε ενοικιάσεις για όλο το διάστημα από 29/6 έως και 7/7.
6.  Ισχύει για όλες τις ενοικιάσεις χρεώσιμου περιεχομένου, τόσο ταινιών του hol video club όσο και χρεώσιμων καναλιών.
7.  Στην ενοικίαση χρεώσιμων καναλιών η πίστωση θα γίνει για το κόστος ενοικίασης του εκάστοτε καναλιού / πακέτου καναλιών για όλο το μήνα, και όχι για το ποσοστό που αναλογεί για την περίοδο 30/6 έως και 7/7.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram