Εμφανίστηκε Huawei Honor 7 με 4GB RAM

Μοίρασε την γνώση...

Ένα screenshot από το Huawei Honor 7 αποκαλύπτει πόση μνήμη RAM θα έχει μαζί με μερικές ακόμα λεπτομέρειες.


Η επιτυχημένη σειρά Honor βοήθησε την Huawei να κερδίσει δημοτικότητα όχι μόνο στην Κίνα αλλά και στην Ευρώπη και την Ινδία επίσης. Από συσκευές με χαμηλή τιμή έως και συσκευές με επίκεντρο την κάμερα, η Huawei καλύπτει όλες τις απαιτήσεις. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί επίσης να απελευθερώσει και μία ναυαρχίδα θηρίο κάτω από το εμπορικό της σήμα.


Διαρροές του Huawei Honor 7 εμφανίζονται εδώ και λίγο καιρό, αλλά μια νέα εικόνα από το τηλέφωνο αυτό, επιβεβαιώνει τελικά μερικά από τα στοιχεία του τηλεφώνου.

Όπως μπορείτε να δείτε στο στιγμιότυπο που προέρχεται από το μενού “Σχετικά με το τηλέφωνο” για το Huawei Honor 7, αποκαλύπτει ότι η συσκευή βρίσκεται σε λειτουργία της Huawei EMUI 3,1 που βασίζεται στο Android 5.1 Lollipop, θα διαθέτουν 4GB μνήμης RAM και τρέχει ένα Κirin 935 chipset. Μπορούμε επίσης να δούμε ότι έχει μια οθόνη 1920 x 1080, το οποίο υποδηλώνει ότι το τηλέφωνο θα είναι μεταξύ 5 και 5,5-ιντσών.


Η εικόνα αποκαλύπτει, επίσης, LTE και υποστήριξη διπλής SIM και θα έχει για εσωτερική μνήμη 64GB.

Σε άλλες διαρροές από το τηλέφωνο εμφανίζεται επίσης με scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, σώμα αλουμινίου και διπλό φλας LED. Όπως και τ’άλλα μοντέλα της Huawei Honor, το 7 είναι πιθανό να ξεκινήσει πρώτα στην Κίνα και μετά να κυκλοφορήσει αλλού.

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com