Η επόμενη έκδοση του Oneplus One θα λέγεται πραγματικά 2!

Μοίρασε την γνώση...

Πριν από την έναρξη του One, η OnePlus είχε διοργανώσει ένα διαγωνισμό όπου οι συμμετέχοντες θα δημοσίευαν φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με τα smartphones τους, και αυτοί που θα είχαν τις καλύτερες, θα μπορύσαν να δοκιμάσουν την κάμερα του OnePlus One. Και τότε υπήρχε ένας άλλος διαγωνισμός, όπου ο νικητής κέρδισε ένα ταξίδι για τα γραφεία της  OnePlus όπου θα ήταν ο πρώτος που θα δοκίμαζε  το One.
Αυτή τη φορά, η OnePlus έχει έναν άλλο διαγωνισμό

– Φωτογραφική Μανία 2015 (Photo Mania 2015) – η οποία θα επιτρέψει σε τρεις νικητές ένα δωρεάν ταξίδι στο Χονγκ Κονγκ για να δοκιμάσουν το OnePlus 2. Αυτό επιβεβαιώνει επίσης το γεγονός ότι το επερχόμενο τηλέφωνο θα έχει όντως αυτό το όνομα .

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε στο φόρουμ της OnePlus. Διαγωνισμοί, όπως αυτοί έχουν διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στην εμπορία και τη δημοσιότητα της OnePlus και έχουν κυριαρχήσει σε σχέση με άλλες μορφές διαφήμισης. Η OnePlus φαίνεται πρόθυμη να συνεχίσει σε αυτόν τον δρόμο, απ’ ότι φαίνεται.
Το One ήταν ένα ισχυρό και εντυπωσιακό τηλέφωνο για την εποχή του, που εξακολουθεί να πωλείται, σε πιο μειωμένη τιμή. Το ενδιαφέρον είναι ότι κανείς δεν ήξερε πραγματικά την OnePlus ή θα είχε τις οποιεσδήποτε προσδοκίες από τη One, αλλά τώρα που το στοίχημα είναι ψηλά, αναρωτιέμαι πώς η εταιρεία θα αντιδράσει σε όλη αυτή τη διαφημιστική εκστρατεία που είναι βέβαιο ότι θα δημιουργηθεί.
Το Oneplus One μπορείτε να το αγοράσετε κατευθείαν από την Oneplus. Μπορείτε να βρείτε 3 εκδόσεις του κινητού, μία με 16GB Rom στην τιμή των 249€, των 64GB στην τιμή των 299€ και μία ειδική έκδοση που συνδυάζει την έκδοση των 64GB Rom, με την συνδρομή για 1 χρόνο στο Dropbox Plus, στα 349€.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com