Η Xiaomi μόλις ανακοίνωσε δύο νέα προϊόντα της

Μοίρασε την γνώση...

Σήμερα είχε ανακοινωθεί ότι θα είχε press conference η Xiaomi. Στο press conference ανακοινώθηκαν δύο νέα προϊόντα, που θα μπορεί όποιος θέλει να τα αγοράσει από το διαδικτυακό της κατάστημα mi.com. Τα προϊόντα αυτά είναι ένας νέος WiFi router με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο και μία πολύ εντυπωσιακή λάμπα νυκτός. Ας δούμε όμως κάθε συσκευή ξεχωριστά

Yeelight λάμπα νυκτός
Το νέο προϊόν της Xiaomi, η λάμπα νυκτός θα μπορεί να αλλάζει χρώμα και να παίρνει όποιο εσείς θέλετε, επιλέγοντας ανάμεσα σε 16 εκ. χρώματα! Η αλλαγή μπορεί να γίνει με ένα απαλό άγγιγμα ή και από το κινητό σας μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής. Η συσκευή υπολογίζεται ότι θα κοστίζει κάπου στα 40$.


Mi Wi Fi router
Ο νέος ρούτερ χρησιμοποιεί Broadcom 4709C processor και 519MB flash drive. Έχει καλύτερη κεραία από την προηγούμενη έκδοση και με έξτρα 6$, παίρνετε ένα αναμεταδότη που συνδέεται αυτόματα με τον ρούτερ για μεγαλύτερη επέκταση του σήματος. Έρχεται με ενσωματωμένο σκληρό των 1 και 6 ΤΒ, ενώ μπορείτε πάντα να τον διαχειριστείτε εξ αποστάσεως. Η έκδοση των 1ΤΒ θα κοστίζει περίπου $113, ενώ των 6TB 483$. Θα μπορεί να το αγοράσει κάποιος από το mi.com από τις 18 Ιουνίου. Ο ενσωματωμένος σκληρός είναι καλύτερος και πιο γρήγορος από τον προηγούμενο. 


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com