Τα Galaxy S6 και S6 Edge αναβαθμίζονται σε Android 5.1.1 στην Ευρώπη

Η Samsung ανακοίνωσε την αναβάθμιση σε Android 5.1.1 για το Galaxy S6 και το S6 Edge πριν λίγες μέρες, ωστόσο ξεκίνησε σήμερα να φτάνει στους χρήστες στην Ευρώπη, με την πρώτη χώρα διάθεσης να είναι η Γαλλία.

Η αναβάθμιση μετρά 623MB σε μέγεθος και φέρνει νέα χαρακτηριστικά και διορθώσεις για καλύτερη εμπειρία χρήσης, ωστόσο οι αλλαγές δεν αναγράφονται αναλυτικά στο changelog. Όσοι χρήστες αναβαθμίσουν την συσκευή τους, θα παρατηρήσουν πως πλέον υπάρχει επιλογή για αλφαβητική διάταξη στο συρτάρι εφαρμογών, κάτι που υπήρχε σε άλλες συσκευές της Samsung, αλλά όχι στον Touchwiz του S6, ενώ έγιναν κάποιες αλλαγές και στην εφαρμογή της κάμερας. Ακόμη, στην γραμμή ειδοποιήσεων προστέθηκε η δυνατότητα απαλλαγής από το Quick Connect και το S Finder.

Όσον αφορά το πρόβλημα με την διαχείριση της μνήμης RAM, η πρώτοι χρήστες που αναβάθμισαν το κινητό τους, δυστυχώς δεν έδιναν βελτίωση, καθώς όταν ανοίγουν την συσκευή η RAM καταναλώνει το 58% και λίγα λεπτά αργότερα ξεπερνάει το 80%. Ας ελπίσουμε πως η Samsung θα διορθώσει σύντομα το πρόβλημα αυτό.

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram