Θα θέλατε να δείτε το Xiaomi Mi4 με Windows 10.0!?

Μοίρασε την γνώση...

Όχι δεν σας κάνω πλάκα, ούτε είναι ακόμα πρωταπριλιά, είναι επίσημη ανακοίνωση της Microsoft στην WinHEC πριν μερικές ημέρες!
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης WinHEC, η Microsoft ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα των Windows Phone 10,0 για Xiaomi Mi4 τα οποία σύντομα θα τελειοποιηθούν και θα είναι έτοιμα για downloads για την κοινότητα της Xiaomi. Οι χρήστες του Mi4 θα κληθούν να δοκιμάσουν την έκδοση Technical Preview της ROM. 

Μέσω ενός νέου προγράμματος και με την Xiaomi, έναν από τους κορυφαίους διανομείς smartphone στον κόσμο, μια επίλεκτη ομάδα χρηστών του Xiaomi Mi4 θα κληθούν να βοηθήσουν στην δοκιμαστική έκδοση των Windows 10 συμβάλλοντας στην μελλοντική οριστική έκδοση του αργότερα αυτό το έτος. Οι χρήστες θα έχουν την ευκαιρία να κατεβάσουν τα Windows 10 Technical Preview, να τα εγκαταστήσετε και να παρέχετε πολύτιμες πληροφορίες υποστήριξης στην Microsoft.
Σε καινούργια ανακοίνωση αναφέρεται ότι αυτή την εβδομάδα θα διατεθούν τα Windows 10 για τα Xiaomi Mi4. Όποιος λοιπόν έχει το εν λόγω κινητό και θέλει να βάλει τα Windows 10, μπορεί να κάνει εγγραφή εδώ και να δοκιμάσει.
Βέβαια δεν αναμένεται να υπάρχει μεγάλη κινητικότητα σε αυτό το επιχείρημα, αλλά σίγουρα είναι ενδιαφέρον.

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram