Το επερχόμενο Ulefone Be Touch 2 θα είναι πιο δυνατό και πιο φθηνό από το πρώτο

Μοίρασε την γνώση...

Δύο από τα πιο πολυσυζητημένα τηλέφωνα κατά τον τελευταίο μήνα ήταν το Ulefone Be Touch και το Elephone P7000. Ενώ το τελευταίο πήρε τον χρόνο του για να εμφανιστεί στην αγορά, το Be Touch είναι ήδη διαθέσιμο άμεσα.
Κατά τη διάρκεια της εξέτασης του Be Touch, βρήκαμε το τηλέφωνο να είναι μια εξαιρετικά καλή συσκευή, αλλά με την έλλειψη του κατάλληλου λογισμικού υποστήριξης. Επίσης, ένα παράπονο που πολλοί αναγνώστες είχαν με τη συσκευή ήταν ότι έχει για ανάλυση οθόνης τα 720p. Η Ulefone φαίνεται να άκουσε και ήδη ετοιμάζεται για την έναρξη του επόμενου τηλέφωνου.
Το τηλέφωνο, το Ulefone Be Touch 2, θα είναι πιο ισχυρό και όμως σε φθηνότερη τιμή. Το Be Touch 2 θα πουλιέται για $179.99, $30 πιο φθηνά από το πρώτο που πουλιέται στα $210. Η ειδική τιμή θα είναι μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα και τελικά θα ανέλθει στα $230 περίπου.
Μία από τις σημαντικές αναβαθμίσεις του Be Touch 2 θα είναι η οθόνη, η οποία θα είναι τελικά ένα πλήρες πάνελ HD. Στα υπόλοιπα, το Be Touch 2, θα έχει τα ίδια 3GB RAM, octa-core επεξεργαστή MT6752 και 13 mega-pixel κύρια κάμερα.
Το λογισμικό είναι κάτι που η εταιρεία φαίνεται να έχει λάβει σοβαρά υπόψη της για το Be Touch 2, το οποίο είναι και ο λόγος που το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει με Android 5.1. Η μπαταρία θα είναι 3050mAh, κάτι που βελτιώνει πολύ την αυτονομία με τα 2550mAh πριν.

Η εταιρεία μάλιστα δημοσίευσε και το παρακάτω βίντεο παρουσιάζοντας το επερχόμενο κινητό

Προς το παρόν μπορείτε να το βρείτε στο Coolicool στην τιμή των 219.99$ και με αρχικό χρόνο αποστολής μετά τις 25/06/2015.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com