Αυτό είναι τo Instagram για τις ιατρικές ειδικότητες

Μοίρασε την γνώση...

Ανεβάζουν φωτογραφίες με σπάνιες ασθένειες για να βοηθήσουν τους συναδέλφους τους.

Μέσα σε τουλάχιστον 24 μήνες, το λεγόμενο «Instagram για γιατρούς» έχει δεχτεί εκατοντάδες χιλιάδες ενεργούς χρήστες που έχουν ανεβάσει πάνω από δυο εκατομμύρια τέτοιες φωτογραφίες που βλέπετε-οι περισσότερες είναι συγκλονιστικές που μόνο γιατροί μπορούν να δουν χωρίς να σοκάρονται (έχουμε επιλέξει για το θέμα αυτό τις πιο ανώδυνες)-, από σπάνιες ή περίεργες παθήσεις.

Η εφαρμογή, που ονομάζεται Figure 1, επιτρέπει σε γιατρούς από όλο τον κόσμο να ανεβάζουν ανώνυμα φωτογραφίες από τις πιο περίπλοκες ιατρικές υποθέσεις τους σε μια κοινή φωτογραφική πλατφόρμα με στόχο την ανταλλαγή πληροφοριών και συμβουλών.
Η εφαρμογή αυτή είναι έμπνευση του Δρ. Josh Landy, δημιουργός του app και γιατρός σε μονάδα εντατικής θεραπείας στο Τορόντο.
Ο Landy οραματίστηκε την εν λόγω εφαρμογή ως ένα είδος οδηγού οπτικής αναφοράς που θα ταίριαζε εικόνες με διαγνώσεις τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο.
Την εφαρμογή από το Play Store ,μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ -> Figure 1 – Ιατρικές Εικόνες

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com