Χρεοκόπησε η Jiayu?

Μοίρασε την γνώση...

Πάρα πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει τον τελευταίο καιρό σχετικά με το εάν χρεοκόπησε ή όχι η Jiayu. Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια ξεκάθαρη άποψη, ενώ η ίδια η εταιρεία δεν έχει βγάλει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση που να επιβεβαιώνει ή να αρνείται τις φήμες αυτές.

Το θέμα είναι ότι η μετοχή της Jiaju είναι μέσα στο 43% των μετοχών που πάγωσε η Κινέζικη κυβέρνηση, μετά το σκάνδαλο φούσκας που ξέσπασε τις τελευταίες ημέρες στο Κινέζικο Χρηματιστήριο. Η εταιρεία, βάση σχολίων διαφόρων χρηστών στο διαδίκτυο, έχει σταματήσει να απαντάει στα τηλέφωνα, ενώ το service της δεν παραλαμβάνει συσκευές.

Βάση το σχόλιο ενός ατόμου στο FB, του κ. Jan Sebastian Jirsa, που παρουσιάζεται ως CEO της Jiaju Γερμανίας, η εταιρεία θα ενωθεί με 3 άλλες κινέζικες εταιρείες, κάτι που θα τις δώσει την δυνατότητα να συνεχίσει να λειτουργεί. Οι εταιρείες αυτές, βάση την αναφορά του ίδιο ατόμου, είναι 1) η εταιρεία που φτιάχνει τα τελευταία χρόνια τις μπαταρίες των κινητών της εταιρείας, 2) η εταιρεία που φτιάχνει τις οθόνες των κινητών και 3) η εταιρεία που φτιάχνει το λογισμικό της εταιρείας.

Μένει να επιβεβαιωθεί και με κάποια επίσημη ανακοίνωση στο site της εταιρείας, καθώς οι φήμες οργιάζουν και σίγουρα δεν κάνουν καλό στην εταιρεία.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com