Ένας μήνας δωρεάν iCloud στους Έλληνες πελάτες της Apple

Μοίρασε την γνώση...

Δωρεάν θα είναι η χρήση της υπηρεσίας iCloud της Apple για όλους τους Έλληνες χρήστες της εταιρίας για όλο το διάστημα του Ιουλίου.

Σύμφωνα με επίσης ανακοίνωση της εταιρίας, η αφορμή για την εν λόγω κίνηση είναι η εφαρμογή των μέτρων capital controls στη χώρα μας από τις 29 Ιουνίου 2015, τα οποία απαγορεύουν τη χρήση πιστωτικών καρτών για την αγορά προϊόντων από το εξωτερικό.

Προ ημερών, το πρακτορείο Bloomberg είχε γνωστοποιήσει ότι όσοι διαθέτουν πακέτα με συνδρομή στις υπηρεσίες της Apple όπως το iCloud, λαμβάνουν μηνύματα σφάλματος (error messages), ενώ σε άλλους δεν έγιναν δεκτές οι πληρωμές για ανανέωση συνδρομής, η οποία κοστίζει στους χρήστες 0,99 ευρώ τον μήνα.

Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση μη έγκαιρης ανανέωσης της συνδρομής ο λογαριασμός με χωρητικότητα 20 GB υποβαθμίζεται αυτομάτως αποκτώντας χωρητικότητα 5GB.

Λόγω λοιπόν του ελέγχου κεφαλαίων η εταιρία δεν θα είναι σε θέση να λάβει τις μηνιαίες πληρωμές από τους πελάτες της και τα επί πληρωμή premium προγράμματα θα γίνονταν downgrade σε δωρεάν.

Επομένως για να μην συμβεί αυτό και για να συνεχίσει να λαμβάνει χρήματα από τους Έλληνες πελάτες της, τώρα που η κατάσταση στη χώρα μας έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει, η Apple αποφάσισε να χαρίσει στους συνδρομητές του iCloud τη συνδρομή του Ιουλίου.

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com