Το Moto G (3η gen) φαίνεται στο σχέδιο που διέρρευσε να είναι πιο κομψό από το συνηθισμένο

Είχαμε αναφέρει και σε παλιότερη ανάρτηση για κάποια σχέδια του Moto G 3rd gen που είχαν διαρρεύσει, αλλά τώρα διέρρευσε ένα σχέδιο που το δείχνει πολύ πιο όμορφο και πιο κομψό από το συνηθισμένο.

Οι προδιαγραφές του επερχόμενου Motorola Moto G (τρίτης γενιάς) που πρόσφατα διέρρευσε, σύμφωνα με τις διαρροές, θα έχει ένα Qualcomm Snapdragon 410 SoC, μία 13 mega-pixel κύρια κάμερα, και μία 5 mega-pixel μπροστινή κάμερα.
Οι διαρροές εκτιμούν επίσης ότι το τηλέφωνο θα έχει οθόνη 5 ιντσών, με οθόνη HD. Για σκεφτείτε το, μία οθόνη FHD θα κάνει πιθανότατα περισσότερο νόημα, αλλά ο χρόνος θα δείξει αν αυτό θα συμβεί. Επιστρέφοντας στις διαρροές, αναφέρετε επίσης ότι η μνήμη RAM, θα παραμείνει στο 1GB.
Κάποια σχέδια του τηλεφώνου διέρρευσαν, που απεικονίζουν μια εικόνα διαφορετική από ό,τι συνήθως. Αν αυτό αληθεύει, το Moto G τρίτης γενιάς (ή Moto G 3) θα είναι πολύ πιο κομψό μ’ ένα πιο καμπυλωτό σχεδιασμό. Το Moto G ήταν ανέκαθεν ένα τηλέφωνο πολύ ασυνήθιστο, σε οικονομική τιμή και με προδιαγραφές που να συμφωνούν με την τιμή … αλλά συχνά με απαράμιλλη υποστήριξη λογισμικού (στο εύρος τιμών της, δηλαδή).
Η πίσω μεταλλική ταινία που συνδέει την κάμερα με το εμπορικό σήμα της Motorola θα θυμίσει σε μερικούς ένα Nokia Lumia lineup. Για σκεφτείτε το, η μεταλλική ταινία φαίνεται σαν ένα αρκετά δροσερό χαρακτηριστικό… ιδίως αν ληφθεί υπόψη ότι η Moto G θα είναι μόνο ένα φθηνό τηλέφωνο. 
Τι πιστεύετε εσείς?
Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα