Η Apple λανσάρει δικό της δίκτυο κινητής τηλεφωνίας

Μοίρασε την γνώση...

Η αναφορά προέρχεται από το έγκυρο περιοδικό «Business Insider», υποστηρίζοντας ότι η εταιρεία ήδη τεστάρει υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Apple σκοπεύει να έρθει σε συμφωνία με εταιρείες κινητής τηλεφωνίας σε Αμερική και Ευρώπη με στόχο την ενοικίαση υπηρεσιών δικτύου από τους παρόχους χωρίς να κατασκευάσει το δικό της αυτόνομο δίκτυο, προσφέροντας όμως ανταγωνιστικές τιμές στους πελάτες.

Εάν η εταιρεία προβεί σε αυτή την κίνηση θα μετατραπεί σε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας με εκατομμύρια υποψήφιους πελάτες, προσφέροντας υπηρεσίες φωνής και δεδομένα. Τo γεγονός αυτό, θα μπορούσε να συνδεθεί με την προσπάθεια της Apple να αναπτύξει νέες SIM cards.
Στο άρθρο τονίζεται ότι η δοκιμαστική λειτουργία του δικτύου στις Η.Π.Α. δεν εξασφαλίζει το λανσάρισμα των υπηρεσιών. Ο χρόνος που απαιτείται για την ευόδωση των προσπαθειών είναι τουλάχιστον 5 έτη.

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο