Η Motorola απορροφά τα κινητά της Lenovo!

Μοίρασε την γνώση...

H Lenovo πριν μερικούς μήνες εξαγόρασε το τμήμα Motorola Mobility από την Google για το ποσό των 2.91 δισ. δολαρίων. 
Βλέποντας μικρή πτώση στα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου τρίμηνου του 2015, η Lenovo αποφάσισε να απευθυνθεί στη Motorola για τα smartphone της μιας και είναι πιο γνωστή στην αγορά smartphone.

Όπως φαίνεται η Lenovo αποφάσισε να κρατήσει όπως είναι το τμήμα της Motorola επειδή έχει μεγάλη εμπειρία στην έρευνα και την ανάπτυξη (και φυσικά είναι πιο αναγνωρίσιμο) και να ενσωματώσει εκεί το τμήμα Lenovo Mobile.
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Lenovo Mobile η οργανωτική δομή της Motorola θα παραμείνει σε όπως είναι, αναλαμβάνοντας τον τομέα που είναι τώρα η Lenovo Mobile η οποία αναμένεται να μειώσει τον αριθμό νέων συσκευών που κυκλοφορεί, μέχρι να βγαίνουν όλα με το brand της Motorola.

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο