Ισχυρά αποτελέσματα τριμήνου για τη Lenovo

Μοίρασε την γνώση...

Η Lenovo Group ανακοίνωσε τα αποτελέσματα για το πρώτο οικονομικό τρίμηνο, το οποίο έληξε στις 30 Ιουνίου 2015. Τα έσοδα του τριμήνου ανήλθαν σε US$10.7 δισεκατομμύρια, μία αύξηση 3%.

Τα κέρδη προ φόρων για το πρώτο οικονομικό τρίμηνο μειώθηκαν κατά 80% σε US$52 εκατομμύρια. Τα καθαρά κέρδη μειώθηκαν κατά 51% σε US$105 εκατομμύρια.

Διαφήμιση

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η Lenovo διέκρινε σπουδαίες
προκλήσεις στις βασικές της αγορές.

Google news

Αντιμετώπισε σημαντική πτώση στις παγκόσμιες αγορές PC και tablet, καθώς και στην επιβράδυνση της ανάπτυξης και στην αύξηση του ανταγωνισμού – ειδικά στην Κίνα – στον τομέα των smartphones.

Tomtop WW Wondershare WW

Υπήρχαν μακροοικονομικές προκλήσεις στη Βραζιλία και τη Λατινική Αμερική και μεγάλες διακυμάνσεις στις συναλλαγματικές ισοτιμίες, εντατικοποίηση του ανταγωνισμού, η οποία βλάπτει ειδικότερα την κερδοφορία της Motorola.

Τέλος, η Lenovo είδε ραγδαία μετατόπιση τεχνολογικής ζήτησης στον τομέα του enterprise.


Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο