Η BlackBerry εξαγοράζει την εταιρεία ασφαλείας Good Technology

Η BlackBerry φέρεται να έχει επικεντρωθεί περισσότερο στην ασφάλεια της κινητής τηλεφωνίας κάτι που το αποδεικνύει η εξαγορά της Good Technology που δραστηριοποιείται μόνο σε αυτόν τον κλάδο.
«Μερικοί άνθρωποι μπορεί να μην το συνειδητοποιούν, αλλά η ΒlackBerry και η Good Technology έχουν και οι δύο παράδοση στην ασφάλεια της κινητής για περισσότερο από μια δεκαετία,» εξήγησε ο διευθύνων σύμβουλος της ΒlackBerry Marty Beard σε ένα Q&A.
«Η βιομηχανία μας είναι πολύ

ανταγωνιστική και εξελίσσεται συνεχώς, έτσι δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι έχουμε λάβει κάποιες επιθετικές θέσεις τα τελευταία έτη. Αν κοιτάξετε πιο προσεκτικά, θα δείτε ότι μοιραζόμαστε μια κοινή κληρονομιά στον τομέα της ασφάλειας και οι δυνάμεις μας αλληλοσυμπληρώνονται εξαιρετικά καλά.»

Η ΒlackBerry βλέπει το μέλλον σε αυτή η συμφωνία που είναι ένα σαφές σημάδι ότι επενδύει στην ασφάλεια. Η Good Technology υποστηρίζει περισσότερους από 6.000 πελάτες στους οποίους συγκαταλέγονται τράπεζες, αεροδιαστημικές εταιρείες, υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης, εταιρίες αμυντικού υλικού, και πολλές άλλες.
Η ΒlackBerry αμέσως μετά την ανακοίνωση της εξαγοράς της Good Technology, παρατήρησε αύξηση της τιμής των μετοχών της, που έφτασε σχεδόν το 5%.
Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα