Η Qualcomm εξηγεί την απόφαση της για τη μείωση των πυρήνων στον Snapdragon 820

Μοίρασε την γνώση...

Ενώ φαίνεται ότι οι περισσότεροι κατασκευαστές επεξεργαστών σήμερα επικεντρώνεται στο να βάζουν περισσότερους πυρήνες στους επεξεργαστές τους για να αυξήσουν τις επιδόσεις, όπως η MediaTek με τον επερχόμενο δεκαπύρηνο επεξεργαστή Helio X20, η Qualcomm έχει επιλέξει αυτήν την φορά να ακολουθήσει έναν άλλον δρόμο και να

μειώσει των αριθμό των πυρήνων στον επερχόμενο Snapdragon 820, από τους οκτώ του Snapdragon 810 στους τέσσερις πυρήνες. Στελέχη της Qualcomm, έδωσαν πρόσφατα μια συνέντευξη και εξήγησαν τους λόγους που πήραν την απόφαση αυτή.

Η απόφαση της εταιρείας να πάει πίσω στους τέσσερις πυρήνες αντί να μείνει στους οκτώ οφείλεται στη βασική ιδέα της επιχείρησης τους, που εστιάζει στην ποιότητα και την εμπειρία που θα έχει ο χρήστης, αντί τον αριθμό των πυρήνων των επεξεργαστών της. Με τη χρήση των προσαρμοσμένων Kryo πυρήνων που έχουν φτιαχτεί έτσι ώστε να προσφέρουν απόδοση και αποτελεσματικότητα, ο επεξεργαστής θα είναι σε θέση να χειριστεί κάθε εργασία, χωρίς να χρειάζεται πρόσθετους πυρήνες.
Σύμφωνα με την Qualcomm, χρησιμοποιώντας λιγότερους πυρήνες υψηλής απόδοσης, αντί περισσότερους low-end πυρήνες υπάρχει καλύτερη συνολική απόδοση. Η εταιρεία είπε επίσης ότι η ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, όπως το Hexagon DSP βελτιώνει επίσης τη συνολική εμπειρία του χρήστη.
Τα πρώτα smartphones με Snapdragon 820 αναμένεται να κυκλοφορήσουν το πρώτο τρίμηνο του 2016, όπου θα δούμε πραγματικά πόσο ισχυρός είναι ο νέος επεξεργαστής της Qualcomm.

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο