Ο ανταγωνισμός ίσως αναγκάσει την LG να ρίξει τις τιμές στα high end smartphones

Μοίρασε την γνώση...

H LG φαίνεται πως αντιμετωπίζει προβλήματα με τον ανταγωνισμό που αυξάνεται, κάτι που θα την αναγκάσει να ρίξει τις τιμές των high end smartphones της, σύμφωνα με μια έκθεση από την Κορέα.
Την αναφορά κυκλοφόρησε ο μεγαλύτερος πάροχος της χώρα, η SK Telecom, σύμφωνα με την οποία, το μέσο κόστος 17 smartphones της LG, ήταν

$150 για τους καταναλωτές της εταιρίας που διάλεξαν προγράμματα των $51.

Από την άλλη, το αντίστοιχο νούμερο της Samsung, είναι $355, ενώ της Apple $735. Είναι εμφανέστατη η διαφορά στην τιμή του ανταγωνισμού, πράγμα που πιθανότατα θα αναγκάσει την εταιρία να ρίξει τις τιμές της.
Η LG δεν είναι το καλύτερο Q2 του 2015, με τα λειτουργικά κέρδη να έχουν πέσει κατά 99.7% και οι αποστολές smartphones έπεσαν κατά 3% σε σχέση με πέρσι.

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο