Πόσα θα πληρώσω για τα νέα iPhone και iPad;

Μοίρασε την γνώση...

Η παρουσίαση της Apple τελείωσε και οι ανά την υφήλιο οπαδοί των προϊόντων της εταιρείας μελετούν ήδη τα τεχνικά χαρακτηριστικά και περιμένουν την επίσημη ημερομηνία διάθεσης. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στην Ελλάδα. Ποια είναι όμως η μεγάλη απορία όσων έχουν ήδη αφομοιώσει το τι μπορεί να κάνει το Iphone 6s με την νέα οθόνη ή το iPAD pro; Προφανώς το πόσο θα κοστίζουν.
Ήδη έχουν κυκλοφορήσει οι πρώτες πληροφορίες. Το γαλλικό Apple Store ανακοίνωσε ότι οι τιμές του Iphone 6s θα ξεκινούν από τα

749 ευρώ και για το Plus από τα 859 ευρώ.

Βέβαια, η Γαλλία δεν έχει τις ίδιες τιμές με την Ελλάδα. (δυστυχώς είμαστε από τις ακριβότερες χώρες στα προϊόντα Apple και σαφώς ακριβότεροι από τους Γάλλους όπως φαίνεται και στους σχετικούς πίνακες ΕΔΩ).
Σε κάθε περίπτωση, από τη σύγκριση, προκύπτει ότι το νέο iPhone 6s θα είναι κατά τουλάχιστον 50-60 ευρώ ακριβότερο σε σχέση με το μοντέλο που διαδέχεται. Άρα, ανατρέχουμε στον πίνακα με τις σημερινές τιμές και προσθέτουμε το ποσό που προαναφέρθηκε:
Συσκευή    Μνήμη (GB)  Τιμή (€) Προσφορές (€)
iPhone 6            16                    739 από 615
iPhone 6            64                     859 από 729,89
iPhone 6           128             979 από 879
iPhone 6 Plus    16                     859  
iPhone 6 Plus    64                     979 από 925
iPhone 6 Plus   128            1099 από 1020,29
Κάτι που σημαίνει ότι οι τιμές των iPhone 6s θα ξεκινούν από τα 800 ευρώ και θα ξεπερνούν τα 1000 ευρώ ενώ τα αντίστοιχα μοντέλα sPlus θα φτάνουν ακόμη και στα 1150 ευρώ.
Με τις τιμές των νέων iPhone να είναι απαγορευτικές, κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να σκέφτεστε να πουλήσετε το παλιό σας κινητό πριν πέσει η αξία του, ώστε να μη χρειαστεί να πληρώσετε όλο το κόστος του επόμενου iPhone σας. Πριν αποφασίσετε όμως να «κρεμάσετε πωλητήριο» στο παλιό σας iPhone δείτε μερικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για το πουλήσετε με ασφάλεια για εσάς στον επόμενο ιδιοκτήτη του ΕΔΩ 
Όσο για τα iPad Pro, θα κάνουμε την εξής παραδοχή: τα ipad στην Ελλάδα, είναι περίπου 10% ακριβότερα σε σχέση με τις ΗΠΑ. Ένα Air2 των 16GB κοστίζει στην Καλιφόρνια 540 δολάρια και στην Ελλάδα 590 δολάρια. Χθες έγινε γνωστό ότι τα μοντέλα Pro στις ΗΠΑ θα ξεκινούν από τα 800 δολάρια.
Τι να υπολογίζουμε λοιπόν για την Ελλάδα; Τουλάχιστον 900 ευρώ για το μοντέλο με τις λιγότερες δυνατότητες (απλό Wifi χωρίς 4G και μνήμη 32 GB) είναι μια ασφαλής πρόβλεψη (σ.σ το μολυβάκι θα πωλείται χωριστά).

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο