Στις 5 Οκτωβρίου ξεκινούν οι αναβαθμίσεις σε Android 6.0 Marshmallow

Μοίρασε την γνώση...

Android MarshmallowΗ 29η Σεπτεμβρίου είναι μία μεγάλη μέρα για Google και Android, καθώς θα γνωρίσουμε καλύτερα την επόμενη έκδοση του Android 6.0 Marshmallow αλλά και τα επόμενα Nexus που θα την ενσωματώνουν, τα Huawei Nexus 6P και LG Nexus 5X.

Πότε ωστόσο θα αναβαθμιστούν παλαιότερα μοντέλα στο νέο “ζαχαρωτό” του Android; Τώρα έχουμε γι’ αυτό τις πρώτες ενδείξεις, καθώς ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα στον Καναδά δίνειhint πως οι σχετικές αναβαθμίσεις θα ξεκινήσουν στις 5 Οκτωβρίου.
Android-60-Marshmallow-release-01
Τα πρώτα κινητά που θα αναβαθμιστούν θα είναι φυσικά τα Nexus 5 και Nexus 6, όσο για την ημερομηνία πιθανότατα αφορά μόνο τον Καναδά, ωστόσο η αναβάθμιση αναμένεται να μην αργήσει πολύ τουλάχιστον γι’ αυτές τις συσκευές και σε άλλες αγορές.

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο