Στο Σαν Φρανσίσκο η παρουσίαση των νέων iPhone

Μοίρασε την γνώση...

Εκτός από τις νέες εκδόσεις του τηλεφώνου της Apple, αναμένεται να δούμε το νέο Apple TV, το iPad mini 4 και το iPad Pro με την οθόνη των 12,9 ιντσών
Όλα είναι έτοιμα στο Bill Graham Civic Auditorium του Σαν Φρανσίσκο για την παρουσίαση της Τετάρτης. Στις 8 το βράδυ ώρα Ελλάδας θα ξεκινήσει η ως είθισται πλέον αναμενόμενη παρουσίαση της χρονιάς για την Apple, οπότε και μεταξύ άλλων θα αποκαλυφθούν τα νέα μοντέλα του iPhone.
Στην εικόνα που δημοσίευσε στο Twitter ο φωτογράφος Τζέιμς Μάρτιν, εργαζόμενοι τοποθετούν περιμετρικά του κτιρίου τα πόστερ με το λογότυπο της εταιρείας. Η συγκεκριμένη εκδοχή είναι

η ίδια που αποτυπώνεται στις προσκλήσεις και παραπέμπει στη νέα έκδοση του iOS.

Επίσης, σημαίες της Apple με το λευκό δαγκωμένο μήλο σε σκούρο μπλε φόντο ανεμίζουν ήδη γύρω από το κτίριο και όπως αναφέρουν περαστικοί μέσω των social media τα μέτρα ασφαλείας είναι αυξημένα.
Στη (μαραθώνια κατά τα φαινόμενα) εκδήλωση της Τετάρτης αναμένεται να παρουσιαστούν τα νέα iPhone (6S και 6S Plus), με τη οθόνη τεχνολογίας Force Touch η οποία ανταποκρίνεται και στην πίεση, το νέο Apple TV, το iPad mini 4 και το iPad Pro με την οθόνη των 12,9 ιντσών. Επίσης, θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες για τις νέες εκδόσεις του iOS (9) και του watchOS (2).
Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com