Στρογγυλό θα είναι μάλλον το Miband 2.0

Μοίρασε την γνώση...

Σε παλιότερη ανάρτηση είχαμε αναφέρει την ύπαρξη ενός Miband 1S, που μάλλον θα έχει και αισθητήρα που θα ελέγχει και την καρδιακή συχνότητα. Μέχρι και αυτή την στιγμή όμως η Xiaomi δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την ύπαρξη αυτού του μοντέλου.
Τώρα κυκλοφόρησε άλλη μία φωτογραφία που δείχνει

μία κυκλική συσκευή, με τα γνωστά φωτάκι από πάνω. Οι φήμες λένε ότι αυτή η συσκευή θα είναι το Mi bAND 2.0 και πιθανότατα θα ανακοινωθεί στις 16 Σεπτεμβρίου. Περιμένουμε λοιπόν την επίσημη ανακοίνωση.


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο