Συνεργασία Samsung με Xiaomi και άλλους για την δημιουργία laptop

Μοίρασε την γνώση...

Τελευταία υπάρχουν πληροφορίες πως η Samsung θα συνεργαστεί με την Xiaomi και άλλες εταιρίες για την δημιουργία ενός laptop που θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος. Αυτό είναι μια αναπάντεχη εξέλιξη, δεδομένου πως οι δύο εταιρίες έχουν κόντρα για την κυριαρχία στην ασιατική αγορά, για την κατηγορία των Smartphones.
H Xiaomi έχει μεγάλα πλάνα για αυτό το

laptop και σύμφωνα με το Bloomberg, η Samsung θα προμηθεύσει τις μνήμες και τις οθόνες, για την κατασκευή αυτού του laptop. Μια άλλη έκθεση, από το DigiTimes, αναφέρει πως το laptop θα τρέχει linux, θα έχει οθόνη 15 ιντσών και θα κοστίζει γύρω στα $470. Τις εκθέσεις του DigiTimes καλό θα ήταν να της ακούμε με καχυποψία, καθώς δεν έχει και το καλύτερο ιστορικό σε πληροφορίες και διαρροές.

Αυτό το laptop θα κυκλοφορήσει σαν ανταγωνιστής των MacBook της Apple και είναι αρκετά λογική κίνηση από την Xiaomi. Με την βοήθεια της Samsung, περιμένουμε να δούμε ένα πολύ καλό laptop, που έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να πάρει ένα κομμάτι από την αγορά της Ασίας, ειδικά απέναντι στον αντίπαλο της Xiaomi, την Lenovo, που αυτή τη στιγμή κατέχει το 20-25% της αγοράς notebooks στην Κίνα.

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο