Εμφανίστηκε Xiaomi Mi3 με Marshmellow!

Μοίρασε την γνώση...

Όλοι ξέρουμε το Xiaomi Mi3. Το μοντέλο αυτό είναι από τα πιο βασικά της μοντέλα και πιθανόν ο αρχικός πυλώνας στην δημιουργία των διαφόρων rom. Το κινητό αυτό, παρότι δύο ετών πια, ειναι ακόμα από τα πιο δυνατά κινητά που θα μπορούσαν να πάρουν και Marshmellow.

Πράγματι πριν από λίγο εμφανίστηκαν
φωτογραφίες του εν λόγω μοντέλου που είχε κάποια έκδοση του Android 6.0! 

Σίγουρα αυτό είναι ένα πολύ ευχάριστο νέο και όλοι περιμένουμε να βγάλουν την custom rom (γιατί η επίσημη ούτε Lollipop δεν είναι ακομα!)

Geekbuying WW

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο