iPhone 6s & 6s Plus: Ανακοινώθηκαν οι επίσημες τιμές στην Ελλαδα

Μοίρασε την γνώση...

Αυτές είναι οι επίσημες τιμές λιανικής των νέων iPhone 6s και iPhone 6s Plus στην Ελλάδα. Τα νέα iPhone θα κυκλοφορήσουν επίσημα στην Ελλάδα την επόμενη Παρασκευή 9 Οκτωβρίου και θα είναι διαθέσιμα σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις τιμές τους.
iPhone 6s τιμή στην Ελλάδα

• iPhone 6s 16GB τιμή 789 ευρώ
• iPhone 6s 64GB τιμή 899 ευρώ
• iPhone 6s 128GB τιμή 999 ευρώ
iPhone 6s Plus τιμή στην Ελλάδα
• iPhone 6s Plus 16GB τιμή 899 ευρώ
• iPhone 6s Plus 64GB τιμή 999 ευρώ
• iPhone 6s Plus 128GB τιμή 1099 ευρώ
Τα iPhone 6s και 6s Plus μπορεί να μην άλλαξαν εμφανισιακά, παρά μόνο στην ποιότητα του αλουμινίου το οποίο αυτή τη φορά κράμα αλουμινίου σειράς 7000, κάνοντάς τα πολύ πιο ανθεκτικά σε πίεση, αλλά έχουμε μεγάλες αλλαγές εσωτερικά. Είναι εφοδιασμένα με τον διπύρηνο επεξεργαστή 64bit Α9 SoC χρονισμένο στα 1.8GHz και μνήμη RAM 2GB, με την ενσωματωμένη μνήμη να διατηρείται στα 16GB/64GB/128GB χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης με κάρτες μνήμης.
Η οθόνη και των δυο μοντέλων διαθέτει την τεχνολογία 3D Touch η οποία καταλαβαίνει το διαφορετικό μέγεθος πίεσης των δαχτύλων μας επάνω στην οθόνη. Για παράδειγμα, όταν θέλουμε να πατήσουμε σε μια εφαρμογή, μπορούμε με ελαφρύ πάτημα στην οθόνη να μας εμφανίσει συντομεύσεις για αυτή έτσι ώστε να μεταβούμε αυτόματα στην εντολή που επιλέξαμε μέσα στην εφαρμογή. Επίσης, εάν βρισκόμαστε μέσα στα mail μας, μπορούμε με απαλό πάτημα στην οθόνη (Peak) σε κάποιο mail και να κάνουμε προεσπισκόπηση, ενώ πατώντας ακόμα πιο έντονα (Poke) να μπούμε κανονικά στο mail που επιλέξαμε.
Όσον αφορά την κάμερα, αυτή τη φορά έχουμε την κύρια κάμερα στα 12 megapixel με δυνατότητα καταγραφής video ανάλυσης 4Κ για πρώτη φορά, και την εμπρόσθια κάμερα να είναι στα 5 megapixel με δυνατότητα καταγραφής video ανάλυσης Full HD, ενώ διαθέτει και Retina Flash για να απεικονίζονται οι selfies με περισσότερο φως, μιας και δεν υπάρχει μπροστινό flash στην κάμερα. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα λήψης live photos οι οποίες απεικονίζουν τη στιγμή 1.5 δευτερόλεπτο πριν και μετά τη λήψη της φωτογραφίας, δίνοντας την αίσθηση ότι έχουμε φωτογραφία animated gif.
Τα νέα iPhone «τρέχουν» λειτουργικό iOS 9, το οποίο φέρει σημαντικές βελτιώσεις στην εμπειρία χρήσης και διαθέτουν ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων TouchID δεύτερης γενιάς ο οποίος είναι πιο ακριβής στην ανάγνωση του αποτυπώματος και πιο γρήγορος σε λειτουργία από τον αντίστοιχο περσινό.
Εσείς θα τα τσιμπήσετε;

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο