Η Apple ζητάει συγγνώμη για ρατσιστικό περιστατικό

Μοίρασε την γνώση...

Η Apple ζήτησε συγγνώμη από έξι μαύρους 10χρονους μαθητές που αντιμετωπίστηκαν ρατσιστικά και διώχτηκαν από κατάστημά της στην Αυστραλία. 

Πλάνα από το περιστατικό στο συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο της Μελβούρνης δημοσιεύτηκαν και προκάλεσαν μεγάλη αντίδραση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Στο βίντεο φαίνεται ένας υπάλληλος του καταστήματος να κατηγορεί τα αγόρια ότι είναι ανήσυχα και άρα έτοιμα να προβούν σε κλοπή. 

Στη συνέχεια φαίνονται τα αγόρια τα οποία διαμαρτύρονται και ο υπάλληλος ο οποίος τους λέει να φύγουν από το κατάστημα. 

Το βίντεο του περιστατικού έχει προβληθεί πάνω από 39.000 φορές στο Facebook. 

Η Apple δήλωσε ότι ο διευθυντής του καταστήματος ζήτησε συγγνώμη από τα έξι αγόρια, ενώ ένα από τα αγόρια δήλωσε στο Facebook ότι όλοι τους ήταν ικανοποιημένοι με την απάντηση της Apple.

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο