Ποιο είναι το Xiaomi MiPad 2 που θα ανακοινωθεί στις 24 Νοεμβρίου!?

Η Xiaomi είχε ήδη ανακοινώσει ότι πρόκειται να παρουσιάσει περισσότερα από ένα προϊόν στις 24 Νοεμβρίου. Χθες, ο πρόεδρος της εταιρείας Lin Bin, ανακοίνωσε ότι θα παρουσιαστεί το
Xiaomi Redmi Note 3 σε χρυσό χρώμα, και τώρα αναρτήθηκε εικόνα στο Weibo από το επερχόμενο Mi Pad, το Mi Pad 2. Σε αντίθεση με την προηγούμενη έκδοση, η νέα ταμπλέτα θα διαθέτει περίβλημα μεταλλικό και θα μας θυμίζει επίσης ένα iPad line-up συσκευών εργονομίας.

Να σας θυμήσουμε το Xiaomi Mi Pad 2 όπως το είδαμε στην ιστοσελίδα του Geekbench την περασμένη εβδομάδα, φάνηκαν μερικά από τα χαρακτηριστικά της ταμπλέτας. Φημολογείται ότι τα specs θα είναι: οθόνη 7.9 “ιντσών με ανάλυση 2048 x 1536 pixels. Κάτω από το καπό, θα έχει ένα 2.24GHz τετραπύρηνο Intel Atom Z8500-x5 SoC, 2GB RAM, 16GB rom αποθήκευσης, θα τρέχει σε Android 5.1 Lollipop με MIUI.


Δεν είμαστε σίγουροι αν το Mi Pad 2 θα έρθει με την υποστήριξη 4G LTE ή μόνο Wi-Fi  όπως ο προκάτοχός του. Αυτό είναι τα μόνα που γνωρίζουμε για τώρα, οπότε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα σχετικά με το Mi Pad 2.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν στην εκδήλωση την ερχόμενη εβδομάδα. Είσαι έτοιμος ?


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο