Αυτές είναι οι χώρες με το καλύτερο διαδίκτυο παγκοσμίως

Μοίρασε την γνώση...

Πώς είναι η ευρυζωνική ταχύτητα στο δικό σου μέρος του κόσμου; Μια νέα έκθεση από τη Διεθνή Ένωση Τηλεπικοινωνιών αποκαλύπτει ποιες χώρες έχουν ανοίξει το δρόμο όσον αφορά την ταχύτητα στο internet, και ποιες έχουν κολλήσει στην αργή λωρίδα.

Νότια Κορέα βρίσκεται στην πρώτη θέση, παίρνοντας την θέση από τη Δανία, η οποία πηγαίνει πίσω σαν δεύτερη. Οι ηγέτες που ακολουθούν στην πρώτη πεντάδα αποτελούνται από την Ισλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Σουηδία – το Ηνωμένο Βασίλειο έχει ανέβει από την δέκατη στη τέταρτη θέση τα τελευταία πέντε χρόνια.
Η Αυστραλία κάθεται στην 13η, δύο θέσεις μπροστά από τις Ηνωμένες Πολιτείες που είναι στην 15η, με τη Γερμανία να βρίσκεται ανάμεσά τους. Δεξιά στο κάτω μέρος της λίστας είναι το Τσαντ, κάτω από το Μαλάουι, τη Μαδαγασκάρη, Αιθιοπία και την Ερυθραία.
Η έκθεση λειτουργεί με ένα ειδικό δείκτη ανάπτυξης των ΤΠΕ, με βάση γύρω από την ταχύτητα στο internet, τον αριθμό των σταθερών συνδρομών στο Internet, καθώς και το ποσοστό των νοικοκυριών με έναν υπολογιστή. Η τελική βαθμολογία είναι IDI στα δέκα: η Νότια Κορέα βγάζει 8.93.
Αυτό είναι οφείλεται εν μέρει στην ακμάζουσα e-αθλητική σκηνή της χώρας, καθώς και στην ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά της τεχνολογίας.Το Internet υψηλής ταχύτητας είναι διαθέσιμο σχεδόν παντού για τους πολίτες της Νότιας Κορέας, συμπεριλαμβανομένων των PC στα καφενεία της.
Όπως θα περίμενε κανείς, η ποιότητα και η πρόσβαση στο διαδίκτυο βελτιώνεται σε όλον τον κόσμο και υπάρχουν περισσότερες χώρες στην IDI με εύρος 8-9 από ποτέ. Αν θέλετε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε μια αξιοπρεπή σύνδεση την επόμενη φορά που θα πάτε για διακοπές, το πλήρες κείμενο της έκθεσης είναι εδώ​.
Η Ελλάδα τώρα είναι στην 39η θέση, όταν το 2010 ήταν στην 35η θέση

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο