Τέλος Ιανουαρίου θα παρουσιαστεί το Xiaomi Mi5!

Μοίρασε την γνώση...

Οι φήμες σχετικά με το τι θα περιέχει το Xiaomi Mi5, κυκλοφορούν εδώ και καιρό. Αφού πρόσφατα παρουσιάστηκε ο Snapdragon 820, περιμένουμε τώρα και την επίσημη ανακοίνωση και παρουσίαση των κινητών που θα περιλαμβάνουν τον εν λόγο επεξεργαστή. Ξέρουμε λοιπόν ότι το Mi5 θα έχει Snapdragon 820. Επίσης, βλέποντας το Xiaomi Redmi Note 3, που έχει fingerprint sensor, το φυσικό κουμπί που βλέπουμε στην φωτογραφία υποθέτω θα είναι ο ίδιος σένσορας. Το εάν θα είναι με κλειδωμένο bootloader οπως το 3, θα το μάθουμε όταν βγει. Ξέρουμε όμως και την ημερομηνία παρουσίασης του κινητού….21 Ιανουαρίου! Μένει λοιπόν 1.5 μήνας ακόμα περίπου μέχρι να παρουσιαστεί.

Εσείς τι λέτε για την εμφανισή του!?

Διαφήμιση

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο