Έρχεται η Xiaomi στην Ευρώπη!?

Μοίρασε την γνώση...

Σε μία πάρα πολύ ενδιαφέρουσα σελίδα του επίσημου φόρουμ της miui, στο en.miui, έπεσε κατά τύχη όπως ανάφερε και ο ίδιος, ο moderator του ελληνικού φόρουμ της Miui, Maddoctor! Τι το ενδιαφέρον έχει η σελίδα που βρήκε….
3 πιστοποιητικά κινητών της Xiaomi με την σφραγίδα της CE και με τα πρότυπά της!

Geekbuying WW

Συγκεκριμένα στη σελίδα http://www.mi.com/en/certification/ μπορείτε να βρείτε τα πιστοποιητικά των Xiaomi Redmi Note 3, Xiaomi Mi4 και Xiaomi Redmi 2! Τα πιστοποιητικά αυτά συνήθως συνοδεύουν συσκευές που κυκλοφορούν στην Ευρωπαϊκή αγορά. Δείτε πχ το πιστοποιητικό του Xiaomi Redmi Note 3!

Διαφήμιση

Απ’ ότι φαίνεται η παρουσίαση του Xiaomi Mi5 που αναμένεται να γίνει από τον Hugo Bara στην Βαρκελώνη τέλη φεβρουαρίου, θα είναι η αρχή της εισβολής της Xiaomi στην ευρωπαϊκή αγορά. Μένει να επιβεβαιωθεί και επίσημα.

Google news

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο