Πρόβλημα στον Safari που κρασάρει το σύστημα σε συσκευές Apple

Μοίρασε την γνώση...

Ένα πρόβλημα που κρασάρει το σύστημα εντοπίστηκε στον Safari web browser στους υπολογιστές Mac και στις iOS συκευές της Apple.
Οι τεχνικοί της Apple ανακοίνωσαν πως το πρόβλημα αφορά

στις προτάσεις αναζήτησης που εμφανίζει ο browser της Apple στις iOS και OS X συσκευές, προκαλώντας κρασάρισμα του συστήματος.

Η Apple ανακοίνωσε πως τα πράγματα πλέον λειτουργούν κανονικά για όλους τους χρήστες, αν και δεν αναφέρθηκε καθόλου στην αιτία του προβλήματος. Αν ωστόσο αντιμετωπίζει κάποιος αυτό το πρόβλημα πρέπει να πάει στις ρυθμίσεις στο μενού του Safari και να απενεργοποιήσει προσωρινά τα suggestions.

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο