Αποκαλύφθηκαν τα χαρακτηριστικά του πολυαναμενόμενου Xiaomi Mi5!

Μοίρασε την γνώση...

Μόλις σήμερα το πρωί μια ετικέτα από τη συσκευασία Xiaomi MI5 έδωσε τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά του υλικού της επικείμενης ναυαρχίδας, δείχνοντας ότι θα έχουμε ένα φοβερό τηλέφωνο.


Οι εικόνες που παρουσιάζονται σε αυτό το άρθρο είναι προφανώς από το αρχείο παρουσίασης για την παρουσίαση του Xiaomi MI5 που έχει προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι μερικό από το υλικό που αναφέρεται στις διαφάνειες διαφέρει ελαφρώς από τη σημερινή νωρίτερα διαρροή, αλλά αυτό μπορεί να εξηγηθεί από το γεγονός ότι θα έχουμε δύο εκδοχές του MI5 που αναφέρονται εδώ:
Xiaomi specs MI5 που διέρρευσε
Τα χαρακτηριστικά που υπάρχουν είναι πολύ ωραία και εκπληκτικά και σίγουρα θα κάνουν τους οπαδούς της εταιρείας πολύ ενθουσιασμένους. Πρώτα απ ‘όλα τα στοιχεία που δίνονται εδώ δηλώνουν ότι το Xiaomi MI5 θα παίρνει επέκταση κάρτα micro SD! Αυτό το χαρακτηριστικό γνώρισμα από μόνο του είναι αρκετό για να ενθουσιάσει πολύ κόσμο και είναι ένα χαρακτηριστικό που οι αγοραστές έχουν ζητήσει εδώ και χρόνια.

Εκτός από την υποστήριξη κάρτας SD θα υπάρχει διπλή SIM, η πλήρης υποστήριξη του δικτύου για όλα τα κινέζικα δίκτυα (που σημαίνει ότι θα υπάρξει China Mobile έκδοση πρώτα, αφήνοντας τους διεθνείς πελάτες σε αναμονή για την έκδοση FDD).
Xiaomi specs MI5 που διέρρευσε
Μια άλλη ωραία προσθήκη είναι η ένταξη του NFC. Η Xiaomi αφαίρεσε το NFC στα κινητά της μετά το ΜΙ3, αλλά βλέπουμε το χαρακτηριστικό να έχει επανέλθει φέτος χάρη στο χαρακτηριστικό Pay της Google.
Xiaomi specs MI5 που διέρρευσε
Μια IR προσθήκη πιστεύεται ότι είναι μέρος του πακέτου Xiaomi MI5, που θα συνεργαστεί με πάνω από 10 κατηγορίες προϊόντων και θα είναι συμβατή με το σύνολο των προϊόντων του 2000.
Xiaomi specs MI5 που διέρρευσε
Υπάρχει ακόμη και μια εικόνα του  Xiaomi MI5 στις διαφάνειες που δείχνει ένα τηλέφωνο με 5,2 ιντσών 1920 x 1080 οθόνη και φυσικό κουμπί home. Το τηλέφωνο έχει προφανώς πάχος 6,35 χιλιοστά (144,3 x 70,2 x 6,35 mm), που θα μπορούσε να εξηγήσει τη μπαταρία 3000mAh που αναφέρεται σε προηγούμενες εκθέσεις.
Xiaomi specs MI5 που διέρρευσε
Οι δύο παραλλαγές του Xiaomi MI5 παρατίθενται με βάση το μοντέλο που έχει, 3GB RAM και μνήμη 32GB, ενώ η κορυφή της σειράς έχει 4GB μνήμης RAM και μνήμη 64GB. Οι διαφορές αυτές θα μπορούσαν επίσης να εξηγήσουν τη διαφορά σε specs της φωτογραφικής μηχανής που διέρευσαν. Ίσως το βασικό μοντέλο να διαθέτει κάμερα 16MP, ενώ η ναυαρχίδα της έκδοσης να παίρνει μία 26 mega-pixel;
Xiaomi specs MI5 που διέρρευσε
Μιλώντας για την κάμερα, οι λεπτομέρειες εδώ περιλαμβάνουν έναν αισθητήρα 26 mega-pixel με PDAF και διάφραγμα F1.6! Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα που έχουμε δει σε μια φορητή συσκευή μέχρι στιγμής!
Xiaomi specs MI5 που διέρρευσε
Τελευταία κομμάτια του παζλ είναι ο Snapdragon 820, USB Type C 3.0, και η Qualcomm 3,0 γρήγορη φόρτιση, και μια ημερομηνία κυκλοφορίας για να αγοράσει το Xiaomi MI5 για την 26η Φεβρουαρίου!
Xiaomi specs MI5 που διέρρευσε
Περιμένουμε λοιπόν την επίσημη ανακοίνωση και πότε θα βγει και η FDD έκδοση που ενδιαφέρει εμάς τους μη Κινέζους χρήστες.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com