Πρώτα δείγματα της κάμερας από το Xiaomi Mi 5 εμφανίστηκαν και είναι πολύ καλά!

Μοίρασε την γνώση...

Έχουμε ακούσει πολλά για την επερχόμενη Xiaomi Mi 5 smartphone ναυαρχίδα, τόσο από τα στελέχη της εταιρείας, καθώς και από φήμες. Ξέρουμε με σιγουριά ότι το τηλέφωνο θα ενσωματώνει τον ισχυρό Snapdragon 820 quad-core chipset μαζί με 1920 x 1080 ανάλυση οθόνης pixel.
Η εταιρεία δεν έχει αναφέρει σχεδόν τίποτα για τα specs της κάμερας του τηλεφώνου. Αλλά τώρα, ο Πρόεδρος της Xiaomi, Lin Bin μοιράστηκε σήμερα απ’ ότι φαίνεται να είναι τα πρώτα δείγματα της κάμερας από το Xiaomi Mi5.
Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι σε πραγματικές διαστάσεις και μέγεθος χωρίς τροποποιήσεις

Εκτός από το να σημειωθεί ότι τα δείγματα είναι από το Mi 5, μπορούμε επίσης να δούμε ότι η θέση Weibo έγινε χρησιμοποιώντας το ακουστικό της Xiaomi Mi 5. Οι δύο φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε μια άγνωστη παραλία.
Όσο για τις εικόνες, έχουν αποδειχθεί ότι είναι πολύ καλές. Οι εικόνες έχουν πολύ καλά χρώματα, πλούσια. Ωστόσο, αυτό που είναι πραγματικά εντυπωσιακό είναι ότι το Xiaomi Mi 5 κατάφερε να συλλάβει την εικόνα του πουλιού που πετάει, χωρίς καμία ορατή θαμπάδα. Η δεύτερη εικόνα ξεχωρίζει λόγω της σαφήνειας της, παρά το πουλί που είναι σε κίνηση.
Αυτές οι εικόνες μπορεί να είναι μια ένδειξη για την ισχυρή κάμερα του Mi 5. Το τηλέφωνο πρέπει να διαθέτει γρήγορη εστίαση και OIS για τη λήψη τέτοιων καλό λήψεων όπως το πουλί που είναι σε κίνηση. Φήμες λένε ότι μπορούμε να περιμένουμε έναν αισθητήρα 16MP πίσω, με αυτόματη εστίαση Laser  και διπλό φλας LED.
Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τις προδιαγραφές της κάμερας. Αλλά αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η κάμερα του Xaiomi Mi 5 θα είναι αρκετά καλή. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες.

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο