Η Xiaomi κυκλοφορεί smart παρασκευαστή ρυζιού με τιμή $150

Μοίρασε την γνώση...

Η κινεζική Xiaomi έχει γίνει γνωστή με τις value for money συσκευές Android που πουλάει, όμως, από ότι φαίνεται, έχει φιλοδοξίες και για άλλα προϊόντα πέρα από κινητά. Ήδη προσφέρει μια σειρά από προϊόντα για το σπίτι, όπως συσκευές καθαρισμού αέρα και νερού.
Επιπλέον, ανακοίνωσε την κατηγορία Mi Ecosystem, η οποία θα περιλαμβάνει τα εν λόγω προϊόντα. Η Xiaomi θα τοποθετεί το brand και την έγκρισή της σε προϊόντα που θα κατασκευάζονται από συνεργάτες της. Το πρώτο είναι ένας παρασκευαστής

ρυζιού, με μινιμαλιστικό σχεδιασμό και τιμή $150, που θα κυκλοφορήσει στις 6 Απριλίου.

Η Xiaomi υποστηρίζει ότι η τιμή του προαναφερθέντος προϊόντος είναι χαμηλότερη κατά 40%, σε σχέση με αντίστοιχα ανταγωνιστικά προϊόντα. Ο παρασκευαστής ρυζιού ελέγχεται από την εφαρμογή Mi Home της Xiaomi και οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το smartphone τους, για να σαρώσουν το barcode της συσκευασίας του ρυζιού. Στη συνέχεια, η συσκευή ρυθμίζει αυτόματα τον τρόπο παρασκευής και τη θερμοκρασία, ώστε να ταιριάζει στη συγκεκριμένη μάρκα ρυζιού και το γούστο του χρήστη.
Όπως δηλώνει η ίδια η Xiaomi, έχουν ήδη καταχωρηθεί 200 διαφορετικές μάρκες ρυζιού για αυτόν τον σκοπό και θα καταχωρηθούν και άλλες μελλοντικά. Για το Mi Ecosystem, η Xiaomi σκοπεύει να συνεργαστεί με 55 εταιρείες συνολικά, 7 από τις οποίες έχουν ετήσιες πωλήσεις πάνω από $15 εκατομμύρια, σύμφωνα με την ίδια την Xiaomi.
Ο Lei Jun, ιδρυτής και CEO της Xiaomi, δηλώνει ότι, με το συγκεκριμένο οικοσύστημα, σκοπεύει να αναβαθμίσει την ποιότητα των προϊόντων που κατασκευάζονται στην Κίνα.
Πηγή: Insomnia

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο