Η Xiaomi σκέφτεται να φτιάξει Smartwatch για να “χτυπήσε锨την Apple

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomi φέρεται να εργάζεται για το πρώτο της SmartWatch με σκοπό να “χτυπήσει” το Apple Watch ,υπαινίσσεται μια έκθεση από την Κίνα. Η εταιρεία έχει πει ότι εργάζονται και για τον διάδοχο του Mi Band.

Η 36Krypton αναφέρει ότι η Xiaomi εργάζεται πάνω σε ένα SmartWatch που θα έχει μια μεγάλη
στρογγυλή οθόνη (μάλλον θα είναι παρόμοιο με το Moto 360 και LG G Watch R) και θα μπορούσε να περιλαμβάνει και το χαρακτηριστικό μέτρησης παλμών.

Μιλώντας για το σχεδιασμό, η έκθεση προσθέτει ότι θα διαθέτει ένα «”βουρτσισμένο” μεταλλικό σχεδιασμό”, κάτι που είδαμε στην HTC, στην τελευταία της ναυαρχίδα το M9 One. Δυστυχώς, η έκθεση δεν αναφέρει πως θα καταφέρει το πρώτο SmartWatch της Xiaomi θα ανταγωνιστεί το Apple Watch! Ίσως αν μπορούμε να περιμένουμε μία premium χρήση υλικού, να είναι ένας από τους παράγοντες ανταγωνισμού. Μια άλλη λεπτομέρεια που χάθηκε στην έκθεση ήταν αν το πρώτο SmartWatch της Xiaomi θα βασίζεται στο Android Wear ή όχι.

Η έκθεση (μέσω Gizmo Κίνα ), αναφέρει ότι διατηρώντας σε σχέση με τ’ άλλα προϊόντα της, λογικά θα κρατήσει την τιμολόγηση του πρώτου SmartWatch σε προσιτή τιμή. Οι λεπτομέρειες σχετικά με το Xiaomi SmartWatch είναι περιορισμένες προς το παρόν.

Το SmartWatch της Apple που ονομάζεται Apple Watch, ξεκίνησε νωρίτερα αυτό το μήνα και επιβεβαιώθηκε να είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία από τις 10 Απριλίου και στα καταστήματα από τις 24 Απριλίου, με την Apple να δίνει το Watch στα $349 (περίπου Rs. 21.600) για το μοντέλο των 38 χιλιοστά, ενώ το μοντέλο των 42 χιλιοστών ξεκινά από $549 (περίπου Rs. 34.000).

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Xiaomi είναι ήδη δημοφιλής με την σειρά Redmi και την Mi γκάμα συσκευών της σε προσιτές τιμές πάντα, μπορούμε να περιμένουμε περισσότερους κατασκευαστές SmartWatch, όπως η LG, Motorola, Samsung, ακόμα και η Huawei να πάρει σοβαρά τον ανταγωνισμό.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com