Σταθεροποιήθηκε η αγορά των smartphones: 1η η Samsung, πτώση για Apple, εκτός Top 5 οι Xiaomi και Lenovo!

Μοίρασε την γνώση...

 Η IDC δημοσίευσε την στατιστική ανάλυση για την αγορά των smartphones που αφορά το πρώτο τρίμηνο του 2016, απ’ όπου εξάγονται ορισμένα πολύ χρήσιμα συμπεράσματα και επιβεβαιώνεται η εκθετική άνοδος των εταιρειών από την Κίνα.


Καταρχήν, είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η αγορά των smartphones έφτασε σε ένα σημείο κορεσμού με τις 334.9 εκατ. αποστολές να είναι ελάχιστα αυξημένες σε σύγκριση με το αντίστοιχο περυσινό τρίμηνο (334.3 εκατ.). 
Η Samsung παραμένει στην πρώτη θέση με 81.9 εκατ. πωλήσεις (πτώση 0.6%), η Apple στη δεύτερη με 51.2 εκατ. πωλήσεις (πτώση 16.3%) και η Huawei στην τρίτη θέση με 27.5 εκατ. συσκευές (αύξηση 58.4%).
Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι οι Xiaomi και Lenovo έχουν χάσει τις θέσεις τους στην πρώτη πεντάδα και αντικαταστάθηκαν από τις Oppo και Vivo, με 18.5 εκατ. (αύξηση 153.2%) και 14.3 εκατ. (αύξηση 123.8%) αντίστοιχα. 
Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι “επάνω” απειλούνται πλέον πολύ σοβαρά…


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο