Nut Find 3 – Το καλύτερο Σχεδιασμένο Smart Bluetooth Tracker στον κόσμο

Μοίρασε την γνώση...

Πόσες πολύτιμες στιγμές μπορεί κανείς να χάσει στην αναζήτηση ανησυχώντας για την απώλεια σημαντικών για εσάς αντικειμένων!? Είτε γιατί πρόκειται να γυρίσετε πίσω σπίτι με το αυτοκίνητο οδηγώντας για είκοσι λεπτά για το πορτοφόλι σας ή τα πέντε λεπτά που θα χρειάζεστε κάθε πρωί ψάχνοντας για τα κλειδιά του σπιτιού – είναι κάτι που συμβαίνει αρκετά συχνά στην καθημερινότητά μας. Κερδίστε πίσω τον χαμένο χρόνο, για να έχετε περισσότερες στιγμές να απολαμβάνετε τη ζωή.

Για την δουλειά αυτό χρειάζεστε ένα πολύ έξυπνο γκατζετάκι, το Nut Find 3! Το Nut Find 3 είναι ένας έξυπνος tracker που έχει σχεδιαστεί να μας βοηθάει σε αυτή την δουλειά. Τα πάντα μπορούν τώρα να είναι εφικτά, ανεξάρτητα από όπου ο χρήστης μπορεί να είναι. Απλά συνδέστε το Nut Find 3 σε κάθε πολύτιμη συσκευή ή αντικείμενο – smartphone, κλειδιά, πορτοφόλι, τσάντα, – ώστε να αποφευχθεί η απώλεια ή η λάθος τοποθέτηση του πια ξανά. Σχεδιασμένο με ένα όμορφο εξωτερικό, προσφέρεται σε μια πανέμορφη σειρά από ουδέτερα χρώματα για να συνδυάζετε διακριτικά με το παρασκήνιο,

Διαφήμιση

Το Nut Find 3 είναι μικρό σε μέγεθος με διαστάσεις 38 mm, τετράγωνο, και μόνο 3 mm πάχος. Έτσι είναι πολύ διακριτικό, μέχρι να χρειαστεί.

Google news

Πώς λειτουργεί;
Η λειτουργία του Nut Find 3 είναι πολύ απλή. Ενσωματώνει μια πολυ-έξυπνη λειτουργία παρακολούθησης, με σκοπό να παρακολουθεί οτιδήποτε είναι συνδεδεμένο μαζί του. Η παρακολούθηση γίνεται πανεύκολα μέσω της διαισθητικής εφαρμογής για τα κινητά, η οποία διατίθεται και για τις δύο iOS και Android.

Zaful WW Dresslily WW

Η πιο πρόσφατη σχεδίαση διατηρεί όλες τις λειτουργίες της Nut Find 2, και περιλαμβάνει νέα βελτιωμένα χαρακτηριστικά. Η εξωτερική του εμφάνιση είναι οικολογική, εμπνευσμένη από το περιβάλλον. Η συσκευή περιλαμβάνει μπαταρία με μεγάλης διάρκειας ζωής (μέχρι 1 έτος) που μπορείτε εύκολα μετά να την αντικαταστήσετε.

Μπορείτε να ορίστε ζώνη λειτουργίας, ώστε να σας ειδοποιεί εάν βγαίνετε ή βγαίνει αυτό εκτός αυτής της ζώνης. Υπάρχει δυνατότητα “Βρείτε το”, με ηχητική προειδοποίηση για να το βρείτε. Μπορείτε φυσικά να δείτε που είναι, ανεξαρτήτως εάν είστε στο ίδιο ασύρματο δίκτυο ή όχι.


Nut Technology
Η τεχνολογία αυτή λειτουργεί με επιτυχία από το 2013. Ξεκίνησε με το Nut Find 1 τον Νοεμβρίου του 2013, και ακολούθησε με το Nut Find 2 τον Σεπ 2014. Τον Ιούνιο του 2015, βγήκε η μικρότερη έκδοση, το Nut Mini που ξεκίνησε με παρόμοια δημοτικότητα. Σήμερα η εταιρεία είναι υπερήφανη ξεκινώντας το Nut Find 3.

Το Nut Find 3 μπορείτε να το βρείτε στο Geekbuying είδα, στην τιμή των 24.99$


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο