Xiaomi Mijia iHealth Smart Blood Pressure Monitor – Η βελτιωμένη έκδοση του γνωστού μας πιεσόμετρου

Μοίρασε την γνώση...

Νους υγιής εν σώματι υγιεί, λέγανε οι αρχαίοι και συμφωνώ. Προσωπικά πιστεύω ότι η υγεία είναι πολύ σημαντική για όλους μας. Απ όλους τους ιατρούς συνιστάται να κάνουμε ένα ετήσιο check up για την παρακολούθηση της κατάστασης της υγείας μας από καιρό σε καιρό. Ειδικότερα μάλιστα από μία ηλικία και μετά, η διαδικασία αυτή επιβάλλεται.

Σήμερα θα μιλήσουμε για το τρίτο προϊόν που παρουσιάστηκε κάτω από την ονομασία MIJIA: MIJIA iHealth Πιεσόμετρο. Αναλογιζόμενοι αυτά που γράφω πιο πάνω, και ενώ
η γιορτή της μητέρας μπορεί μόλις να πέρασε, αλλά η γιορτή του πατέρα είναι κοντά, ένα μηχάνημα που θα μετράει άνετα και εύκολα την αρτηριακή τους πίεση είναι το καλύτερο δώρο για τους γονείς σας!

Διαφήμιση

Επειδή λόγω ηλικίας η όραση μειώνεται, το MIJIA iHealth έχει μια μεγάλη οθόνη 4,3 ιντσών όπως επίσης και αφηγητή, για να σας διαβάσει το αποτέλεσμα δυνατά και καθαρά! Δυστυχώς η αφήγηση για τώρα είναι στα κινέζικα.
Η διαδικασία είναι πολύ απλή, αφού διαθέτει μόνο δύο κουμπιά. Ο ενδιαφερόμενος που θέλει να μετρήσει την πίεσή του, φοράει το περιβραχιόνιο, και πατάει το κουμπί. Αυτό αμέσως ενεργοποιείται και αρχίζει να φουσκώνει, μετρώντας την αρτηριακή πίεση. 
Η συσκευή μπορεί να καταχωρήσει μέχρι και 2000 εγγραφές που μόλις συνδεθεί στον Mi λογαριασμό σας μπορεί να τις μεταφέρει και να τις επεξεργαστείτε από την αντίστοιχη εφαρμογή του κινητού. Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε από το playstore και υποστηρίζει πλήρως ελληνικά. Η συσκευή συνδέεται μέσω wifi με τις υπόλοιπες συσκευές και με το Mi cloud.
Το iHealth θα δημιουργήσει μια μηνιαία έκθεση, για να κατανοήσετε τις αλλαγές της πίεσης του αίματος. Μπορείτε να αλλάξετε έτσι στους γονείς σας τον τρόπο ζωής τους ή την συνήθεια κατανάλωσης αλκοόλ ή αλάτι, σύμφωνα με τις συμβουλές και την έκθεση που δημιουργείται από  την εφαρμογή iHealth.
Η υψηλή αρτηριακή πίεση είναι μια συχνή πάθηση που μέσω επιπλοκών εμφανίζει μίκρο και μάκρο αγγειοπάθειες, με απώτερες βλάβες σε μάτια, νεφρά, αγγεία και στην ίδια την καρδιά στο τέλος. Η οθόνη θα αλλάξει χρώμα ανάλογα με την πίεση του αίματος που μετριέται. Η συσκευή διαθέτει 6 είδη χρώματος. ‘Όταν βλέπετε το πράσινο χρώμα, αυτό υποδεικνύει ότι η πίεση του αίματος είναι εντός φυσιολογικών ορίων, ενώ το κόκκινο χρώμα δείχνει η αρτηριακή πίεση είναι υψηλή.
Όχι μόνο οι συσκευές Mi έχουν μεγάλη μπαταρία, αλλά και το πιεσόμετρο MIJIA έχει μία μπαταρία της τάξεως των 2200 mAh που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως θερμόμετρο αλλά και σαν ψηφιακό ρολόι!
Το Xiaomi Mijia iHealth Smart Blood Pressure Monitor έχει ανακοινωθεί στην τιμή των CNY 399 περίπου, αλλά μπορείτε να το βρείτε στην τιμή των 102.99$.

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο