Η Qualcomm κατέθεσε μήνυση κατά της Meizu

Μοίρασε την γνώση...

Η Meizu πρόκειται να έρθει αντιμέτωπη μ’ ένα σημαντικό εμπόδιο στο δρόμο της στη δεύτερη δίκη εναντίων της μέσα σε λίγα χρόνια, καθώς η Qualcomm έχει ξεκινήσει νομικές διαδικασίες.
 
Η Meizu, ένας από τους αρχικούς κατασκευαστές κινέζικων κινητών, είχε ένα πολύ δύσκολο δρόμο προς την επιτυχία. Έτσι,

όταν η Meizu εμφάνισε το πρώτο της smartphone (το Meizu M8) και η εταιρεία βρέθηκε μέσα σε μεγάλη νομική τρικυμία με την Apple, η οποία είχε ισχυριστεί ότι το κινέζικο τηλέφωνο ήταν ένας κλώνος του αρχικού iPhone.

Geekbuying WW
 
Αυτό δεν θα ήταν το τελευταίο νομικό ζήτημα για τη Meizu, καθώς πριν από λίγα χρόνια η ZTE κατέθεσε αγωγή εναντίον της, σχετικά με διπλώματα ευρεσιτεχνίας, για τη χρήση τους ενός αρχικού κουμπιού με την ονομασία ‘Halo’. Η ZTE κέρδισε εκείνη τη μάχη και από τότε βλέπουμε σε όλα της τα τηλέφωνα ένα κουμπί physicla αντ ‘αυτού.
 
Από τότε που έχασε από την ZTE, η Meizu έχει καταπληκτική ανάπτυξη τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, αλλά ένα σημαντικό εμπόδιο στο δρόμο της είναι έτοιμο να την χτυπήσει πάλι, που λέγεται Qualcomm.
 
Η Qualcomm επιβεβαίωσε σήμερα ότι έχουν λάβει νομικά μέτρα εναντίον της Meizu για τα κινητά της τηλέφωνα που έχουν σαν επεξεργαστή από την Mediatek, που ο κατασκευαστής των Snapdragon πιστεύει ότι παραβιάζουν 3G και 4G διπλώματα ευρεσιτεχνίας των επικοινωνιών τους.
Στο παρελθόν ήταν αυτά λένε τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας που είχε εμποδίσει την Meizu από το να πάνε στην Qualcomm καθώς δεν μπορούσαν να πληρώσουν για να χρησιμοποιήσουν τα δικαιώματα για την τεχνολογία αυτή, αλλά τώρα μετά την πρόσφατη μεγάλη ανάπτυξη και τις τεράστιες επενδύσεις από το Alibaba μοιάζει ότι η Qualcomm θέλω να πληρωθεί. 

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο