Η Xiaomi θα παρουσιάσει μέσα στον αύγουστο το δικό της VR επιβεβαιώνει γενικός διευθυντής

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomi είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphone στην Κίνα, και μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες OEMs στον κόσμο. Η εν λόγω εταιρεία κατασκευάζει όχι μόνο smartphones, αλλά είναι υπεύθυνη στην κατασκευής όλων των ειδών των έξυπνων gadgets, από την έξυπνη ζυγαριά και έξυπνες λαμπτήρες, σε mi band και tablets. Τελευταία η εταιρεία παρουσιάζει και κάποια out-of-the-box προϊόντα, όπως το ηλεκτρικό ποδήλατο. Πάνω σε αυτή την λογική, φαίνεται ότι η εταιρεία εργάζεται και πάνω σε ένα ακουστικό VR.

Σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή της Xiaomi, Tang Mu, η Xiaomi

εργάζεται πάρα πολύ πάνω σε Εικονικής Πραγματικότητας (VR) σύστημα. Το επερχόμενο VR  της εταιρείας θα είναι συμβατό με την πλατφόρμα Daydream της Google, η οποία ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του Google I/O τον περασμένο μήνα. Φαίνεται ότι η εταιρεία αποφάσισε να κάνει τα δικά της VR, επειδή κανένας από τους υπάρχοντες κατασκευαστές δεν έχουν βελτιστοποίηση για MIUI. Ο GM της εταιρείας είπε ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία VR στους χρήστες της MIUI. Το VR αναμένεται να ανακοινωθεί τον Αύγουστο, αν και ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς, ούτε το πόσο θα κοστίζει στο τέλος, αλλά μπορείτε να αναμένετε να είναι αρκετά προσιτή η τιμή του, αφού μιλάμε για Xiaomi πάντα. Περιμένουμε να δούμε και άλλες διαρροές σύντομα, έτσι ώστε να πάρετε μια γεύση από τη συσκευή πριν η Xiaomi την ανακοινώσει πραγματικά.

Geekbuying WW

Το σίγουρο είναι ότι μόλις η Xiaomi εισάγει το VR, θα ενταχθεί στην λίστα των υπολοίπων εταιρειών όπως Huawei, HTC, Lenovo και Samsung, μια σειρά smartphone κατασκευαστών που έχουν ήδη κυκλοφορήσει VR για τα smartphones τους. Μόλις θα έχουμε νέες πληροφορίες, να είστε σίγουροι ότι θα σας τις πούμε…

Διαφήμιση

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο