Έρχεται το MIUI 9!

Μοίρασε την γνώση...

Θα μου πείτε….εδώ καλά καλά δεν έχει ακόμα αρχίσει να κυκλοφορεί η beta της 8, εσύ μας λες ότι έρχεται η 9!?
Και όμως είναι αλήθεια!

Παρά το γεγονός ότι ανακοίνωσε πρόσφατα το MIUI 8, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει σταματήσει τον κινέζικο γίγαντα Xiaomi, να μας δείχνει ένα teaser του MIUI 9 στη σελίδα τους στο Webo. Το teaser και το σχόλιο δείχνει ότι τα πρώτα στάδια δημιουργίας της MIUI 9 χρησιμοποιούν σαν βάση τις προτάσεις των εκατομμυρίων οπαδών της Xiaomi.
Έτσι, εάν θέλετε να παίξετε ένα ρόλο στην ανάπτυξη της νέας Rom, μπορείτε να πάτε στην σελίδα τους στο en.miui και να κάνετε τις ιδέες σας να γίνουν πραγματικότητα. Ξέρουμε ότι γίνονται συνέχεια βελτιώσεις στην MIUI 8 και μια σταθερή έκδοση δεν είναι μακριά. Η νέα Xiaomi MIUI 8 έρχεται με αρκετές κάποιες αλλαγές και νέα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της διαίρεσης της οθόνης (multi tasking), κυλιόμενα screenshots, συγχρονισμός των φωτογραφιών στο cloud, νέα εργαλεία επεξεργασίας του βίντεο, να σας επιτρέπει να χρησιμοποιείται 2 λογαριασμούς WhatsApp στην ίδια συσκευή. Το ξέρω ότι όλοι σας θέλετε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα νέα χαρακτηριστικά, οπότε και με την έλευση της σταθερής έκδοσης, όλοι θα τα εκμεταλευτείτε!

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram