Έχετε άρρωστο pokemon, έχουμε την λύση!

Μοίρασε την γνώση...

Ο Dr. Proctor είναι γιατρός για ανθρώπους αλλά και για Pokemon. Στην αρχή της καριέρας του θεράπευε μόνο ανθρώπους, όμως, μετά από ιδιαίτερη ανάγκη, συνέχισε στη θεραπεία τραυματισμένων Pokemon. Είναι ιδιαίτερα έμπειρος και επιτυχημένος γιατρός

Pokemon, έχοντας σώσει εκατοντάδες Pokemon μέχρι τώρα…… έτσι ξεκινάει η νέα σελίδα στο doctoranytime.gr. Η ομάδα πίσω από την σελίδα του doctoranytime.gr, ακούγοντας τους χρήστες που έψαχναν απεγνωσμένα θεραπεία για το χτυπημένο τους Pokémon, εντόπισε τον Dr. Proctor, τον φίλο του Ash ο οποίος θεράπευε τον Pikachu κάθε φορά που τραυματιζόταν στις περιπέτειες του. Έτσι όσοι παίζουν την τελευταία μανία, μπορούν να επισκεφτούνε την σελίδα του doctoranytime πως μπορούνε να κάνουν καλά το ποκεμόν τους που μόλις τις “έφαγε” στην τελευταία του μάχη.

Παίζετε εσείς Pokemon Go!?

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram