Ήρθε ο νέος Snapdragon 821 της Qualcomm, ο επεξεργαστής των επόμενων ναυαρχίδων!

Μοίρασε την γνώση...

H Qualcomm ανακοίνωσε μία βελτιωμένη έκδοση του Snapdragon 820 – ενός chipset που πέρυσι είχε χρησιμοποιηθεί στις κορυφαίες ναυαρχίδες της αγοράς- παρουσιάζοντας το νέο της επεξεργαστή Snapdragon 821.

Διαθέτει την

ίδια αρχιτεκτονική με αυτή του προκατόχου του (παραμένει στα 14nm), αλλά χρονισμένη υψηλότερα CPU. To chipset έχει αριθμό μοντέλου MXM8996 Pro και οι πυρήνες του είναι χρονισμένοι έως τα 2.4GHz σε σύγκριση με τα 2.2GHz του Snapdragon 820. Αντίστοιχα, το chip γραφικών (Adreno 530) είναι χρονισμένο στα 650MHz έναντι των 624MHz.

Η απόδοση του Snapdragon 821 είναι συνολικά αυξημένη κατά 10%, ενώ θα διατεθεί για ενσωμάτωση στις πρώτες συσκευές το δεύτερο μισό του 2016.

Διαφήμιση

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο