Ανακλήθηκε η ενημέρωση OP3 που θα έλυνε τα προβλήματα μνήμης

Μοίρασε την γνώση...

Το OnePlus 3 είναι σίγουρα ένα βαρύ κινητό αναφορικά με τα specs που έχει, τουλάχιστον όσο αφορά τα 6GB μνήμης RAM. Ωστόσο, το λογισμικό που φέρει αυτή την στιγμή, είναι γνωστό από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του κινητού, ότι δεν μπορεί να αξιοποιήσει όλη αυτή την μνήμη και να βοηθήσει το σύστημα.
 
Το θέμα ήταν να επιλυθεί με την

OxygenOS 3.2.0 ενημερωμένη έκδοση η οποία στην πραγματικότητα άρχισε να στέλνετε στους χρήστες τις τελευταίες ώρες, αλλά όχι πια! Μάθαμε ότι η ενημερωμένη έκδοση έχει αποσυρθεί για προς διάθεση.

 
 Σύμφωνα με την OnePlus, το ΟΤΑ αποσύρθηκε λόγω ορισμένων αναφορών ότι δημιουργείται πρόβλημα κατά την διάρκεια της αναβάθμισης. Δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι σημαίνει αυτό, αλλά οι χρήστες του OnePlus 3 σίγουρα θα αισθανθούν μεγάλη απογοήτευση.
 
Τρεις από τις πιο σημαντικές επιδιορθώσεις που η ενημέρωση έφερνε, ήταν η προσθήκη της λειτουργίας sRGB, διορθώσεις σε GPS, και φυσικά την πιο σημαντική, αυτής της RAM. Το πλήρες changelog της ενημέρωσης είναι όπως φαίνεται παρακάτω:

 

  • Improved RAM management.
  • Improved GPS performance.
  • Enhanced audio playback quality.
  • Updated custom icon packs.
  • Fixed some issues with notifications.
  • Improved camera quality/functionality.
  • Fixed some issues in Gallery.
  • Implemented latest Google security patches.
  • Fixed bugs in Clock/Music apps.
  • Enabled sRGB mode in developer options.

Δυστυχώς δεν υπάρχει απολύτως καμία ενημέρωση πότε θα είναι διαθέσιμο ξανά στους χρήστες.

Διαφήμιση

Πηγή 

Google news

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο