Διέρευσε φωτογραφία του Xiaomi redmi 4 με βουρτσισμένο μέταλλο και με διπλή φωτογραφική μηχανή

Μοίρασε την γνώση...

Μετά την ανακοίνωση ότι 110 εκατομμύρια Redmi κινητά πωλήθηκαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, μπορεί να είμαστε κοντά στο να δούμε ένα νέο μοντέλο Redmi στην έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων.

Τα τρέχοντα Redmi προσφέρουν ισχυρά

specs (Snapdragon 652) αξιοπρεπή επίπεδα μνήμης (3GB RAM), όλα τα σώματα μεταλλικά, ακόμα και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος. Στην πραγματικότητα στα spec των Redmi περιλαμβάνει και μια μεγάλη μπαταρία για να συμπληρώσει την όλη εικόνα!

Με μία τόσο μεγάλη σειρά, με τόσο καλά χαρακτηριστικά, τι θα μπορούσε άραγε να μας δείξει σε ένα Xiaomi Redmi 4!? Λοιπόν διέρρευσαν εικόνες που δείχνουν ένα νέο βουρτσισμένο μεταλλικό φινίρισμα και την πιθανή παρουσία 2 καμερών στο πίσω μέρος.

Το Xiaomi Redmi 4 θα μπορούσε να έχει μια πιο upmarket και μια πιο καλύτερη ποιότητα στο CNC σασί του που είναι βέβαιο ότι θα δώσει στο τηλέφωνο μια καλύτερη αίσθηση και ίσως ένα πιο ελαφρύ άκαμπτο σώμα. Η διπλή φωτογραφική μηχανή, ωστόσο φαίνεται λίγο πολύ αριστοκρατική στον προϋπολογισμό του εύρους του Redmi, αλλά στη συνέχεια και πάλι η  Xiaomi μας έχει εκπλήξει στο παρελθόν οπότε κανένας δεν είναι σίγουρος για τίποτα!

Επίσης η ύπαρξη δύο καμερών στο πίσω μέρος, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι ο σαρωτής των δαχτυλικών αποτυπωμάτων να έχει μετακινηθεί στο μπροστινό μέρος του τηλεφώνου, πιθανότατα σαν ένα φυσικό κουμπί παρόμοιο με αυτό του Xiaomi MI5.

Ως συνήθως με αυτές τις διαρροές και τις φήμες αυτή την στιγμή δεν έχουμε καμία είδηση ​​σχετικά με την τιμή ή την ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά να είστε σίγουροι ότι μόλις το μάθουμε θα είστε οι πρώτοι που θα το δείτε.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com