Διέρευσε φωτογραφία του Xiaomi redmi 4 με βουρτσισμένο μέταλλο και με διπλή φωτογραφική μηχανή

Μοίρασε την γνώση...

Μετά την ανακοίνωση ότι 110 εκατομμύρια Redmi κινητά πωλήθηκαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, μπορεί να είμαστε κοντά στο να δούμε ένα νέο μοντέλο Redmi στην έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων.

Τα τρέχοντα Redmi προσφέρουν ισχυρά

specs (Snapdragon 652) αξιοπρεπή επίπεδα μνήμης (3GB RAM), όλα τα σώματα μεταλλικά, ακόμα και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος. Στην πραγματικότητα στα spec των Redmi περιλαμβάνει και μια μεγάλη μπαταρία για να συμπληρώσει την όλη εικόνα!

Με μία τόσο μεγάλη σειρά, με τόσο καλά χαρακτηριστικά, τι θα μπορούσε άραγε να μας δείξει σε ένα Xiaomi Redmi 4!? Λοιπόν διέρρευσαν εικόνες που δείχνουν ένα νέο βουρτσισμένο μεταλλικό φινίρισμα και την πιθανή παρουσία 2 καμερών στο πίσω μέρος.

Διαφήμιση

Το Xiaomi Redmi 4 θα μπορούσε να έχει μια πιο upmarket και μια πιο καλύτερη ποιότητα στο CNC σασί του που είναι βέβαιο ότι θα δώσει στο τηλέφωνο μια καλύτερη αίσθηση και ίσως ένα πιο ελαφρύ άκαμπτο σώμα. Η διπλή φωτογραφική μηχανή, ωστόσο φαίνεται λίγο πολύ αριστοκρατική στον προϋπολογισμό του εύρους του Redmi, αλλά στη συνέχεια και πάλι η  Xiaomi μας έχει εκπλήξει στο παρελθόν οπότε κανένας δεν είναι σίγουρος για τίποτα!

Google news
Επίσης η ύπαρξη δύο καμερών στο πίσω μέρος, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι ο σαρωτής των δαχτυλικών αποτυπωμάτων να έχει μετακινηθεί στο μπροστινό μέρος του τηλεφώνου, πιθανότατα σαν ένα φυσικό κουμπί παρόμοιο με αυτό του Xiaomi MI5.

Ως συνήθως με αυτές τις διαρροές και τις φήμες αυτή την στιγμή δεν έχουμε καμία είδηση ​​σχετικά με την τιμή ή την ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά να είστε σίγουροι ότι μόλις το μάθουμε θα είστε οι πρώτοι που θα το δείτε.


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο