Εβδομάδα προσφορών σε προϊόντα και κινητά της Xiaomi από το Geekbuying

Μοίρασε την γνώση...

Το γνωστό μας κατάστημα Geekbuying έχει εβδομάδα προσφορών σε προϊόντα και κινητά της πολύ γνωστή μας ετιαρείας Xiaomi. Το Geekbuying για την εβδομάδα αυτή θα έχει προϊόντα όπως το Roidmi, Mi WiFi 3, Yeelight,
Xiaomi Capsule Earphone, YI Home Camera 2 (Official E.U. Edition), [Official EU Edition] Xiaomi Yi Action Xiaoyi Z23L Action και [International Edition] Xiaomi Yi Smart Car DVR Dash σε μοναδικά πολύ χαμηλές τιμές.

Επίσης θα βρείτε κινητά όπως το Xiaomi Mi5 Pro 5.15inch FHD MIUI V7 4GB 128GB 4G LTE, International Edition]Xiaomi Mi Max 6.44, [International Version]Xiaomi Redmi Note 2 Standard 4G, Xiaomi Redmi Note 3 Pro 5.5 Inch FHD 3GB 32GB και άλλα μοντέλα της Xiaomi, σε τιμές χαμηλότερες από αυτές που θα βρείτε αλλού και θα επιβεβαιώσετε και με το Kimovil,

Διαφήμιση

Η Xiaomi είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής κινητών αλλά και διαφόρων αξεσουάρ στην Κίνα, που μπορεί να μην πωλούν επίσημα στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη, είναι πολύ γνωστή αφού είναι μέσα στις 5 πρώτες εταιρείες σε πωλήσεις παγκοσμίως, κυρίως μέσω resellers. Τα κινητά της και όχι μόνο θεωρούνται πολύ καλά, αξιόπιστα, ποιοτικά και ειδικότερα στην Ελλάδα υπάρχει μία μεγάλη ελληνική κοινότητα που υποστηρίζει τα προΪόντα της καθώς και τις εφαρμογές που τα διαχειρίζονται με πλήρως εξελληνισμένο μενού.

Google news

Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε κάποιο προϊόν της Xiaomi, ίσως είναι η ευκαιρία σας να το αποκτήσετε σε ιδιαίτερα χαμηλή και ελκυστική τιμή.

Gshopper Many GEOs Govee Many GEOs

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο