Ενημέρωση Marshmallow βγήκε στο Elephone P8000

Μοίρασε την γνώση...

Το Android 6.0 Marshmallow, για το Elephone P8000 έχει ανακοινωθεί από τον μάιο ότι θα έβγαινε, αλλά οι μηχανικοί της Elephone πήραν το χρόνο τους στην δημιουργία της. 
Φαίνεται λοιπόν ότι η ενημέρωση του firmware είναι

έτοιμη για χειροκίνητη λήψη, αλλά όχι μέσω ΟΤΑ, για τώρα τουλάχιστον. Βέβαια αυτό δεν νομίζω να είναι πρόβλημα για τους αναγνώστες του blog, έτσι ώστε να μπορέσουν να αξιοποιήσουν τα οφέλη του Marshmallow άμεσα. Ως συνήθως φέρνει σαν έξτρα χαρακτηριστικά τη βελτίωση στη διαχείριση αδειών των εφαρμογών, χαρακτηριστικά ασφαλείας, λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, η λειτουργία “turbo λήψη” αλλά και πολλά άλλα.

Την ενημέρωση μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ, αλλά υπάρχουν κάποσα σχόλια ότι υπάρχει πρόβλημα με τον σαρωτή δαχτυλικών αποτελεσμάτων, καθώς δεν δουλεύει.

Το Elephone P8000 μπορείτε να το αγοράσετε από το Coolicool στην χαμηλότερη τιμή που θα βρείτε από τα έμπιστα καταστήματα και βάση το Kimovil, στα 126€ από Κίνα ή στα 150€ περίπου από την ευρωπαϊκή του αποθήκη, για να το έχετε άμεσα και χωρίς κανένα φόβο για τελωνείο.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com